Aki Saranen HyRan seuravalmentajaksi

20180429_115104Hyvinkään Rastin seuravalmentajaksi on valittu Aki Saranen, joka aloittaa tehtävässään 1.5.2018. Monipuolisesti suunnistuksen parissa toiminut valmentaja palaa muutaman välivuoden jälkeen takaisin lajin valmennustehtävien pariin.

Aikoinaan Rastihaukoissa suunnistusoppinsa saanut Aki Saranen on työurallaan toiminut valmennustehtävissä Suunnistusliitossa, Hankasalmen ja Mäkelänrinteen lukioissa, Espoon Suunnassa ja Lynxissä. Lisäksi hän on muun muassa toiminut toimittajana ja suunnistusmatkoja järjestävissä matkatoimistoissa. Sydäntä lähellä on myös ratojen suunnittelu.

Hyvinkään Rasti saa siis kokeneen valmentajan, joka on kunnostautunut monenlaisissa tehtävissä. Tervetuloa seuraan!

Bookmark the permalink.

One Response to Aki Saranen HyRan seuravalmentajaksi

  1. KEKKINEN HARRI says:

    TERVEISENI AKILLE: Aki Sarasen isä Lauri Saranen pyysi minua opettamaan poikaansa suunnistamaan. Mellunkylän Kontion majalla tapahtui tämä Aki Sarasen koulutus. Tuohon aikaan minä suunnistin Rastihaukoissa, Aki Saranen oli tuolloin vajaan 17 vuoden ikäinen. Huomasin juuri tutkiessani tämän vuoden Venlojen Viestin tuloksia, että Aki Sarasen vaimo Anana Saranen onkin liittynyt Pihkaniskoihin. Jos oikein muistan niin myöskin Aki Saranen on itsekin aikoinaan suunnistanut samassa seurassa. Terveisiä, ja hyviä valmennusvuosia. Harri Kekkinen. PS: Täytin viime vuonna 80 vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *