AM-sprintti lähestyy

HyRa järjestää keskiviikkona 9.9. Uudenmaan ja Päijät-Hämeen avoimen AM-sprintin iltakilpailuna. Reilun kahden viikon päästä käytävän kilpailun valmistelut etenevät päivä päivältä. Kilpailunjohtajana toimii Esko Kiuru, ja radat ovat Tapani ja Lauri Partasen käsialaa. Eemeli Suominen on laatinut kilpailukartan.

Kilpailuun on jo ilmoittautunut 65 kilpailijaa, mutta määrä kasvaa vielä merkittävästi. Kansallisesta kärjestä kilpailua tähdittämään on jo ilmoittautunut Kooveen Johanna Hulkkonen, ja muitakin huippunimiä odotetaan mukaan.

HyRan edustajista 14-vuotiaat ja nuoremmat (s. 2006 tai myöhemmin) saavat osallistua kilpailuun (ilmoittautuminen Irmassa). Muiden toivotaan osallistuvan talkootehtäviin – ja yleisöksikin saa tietenkin tulla. Tarjolla on monenlaisia tehtäviä pysäköinnissä ohjaamisesta rastien valvontaan. Etenkin nuoria toivotaan myös rastien tarkastusjuoksijoiksi ennen kilpailun alkua. Tehtävät ovat oiva keino tutustua muihin seuralaisiin, eikä useimpiin vaadita lainkaan erityisosaamista. Voit ilmoittautua lisäämällä nimesi talkoolaistaulukkoon. Lisätietoa tehtävistä saa kilpailunjohtajalta ja toimintojen vastuuhenkilöiltä.

Kilpailu käydään Hyvinkäällä, mutta tarkempi sijainti paljastetaan vasta aivan kilpailun alla. Kilpailukeskuksen etäisyys rautatieasemalta on enintään muutama kilometri, eli kilpailu käydään Hyvinkään ydinalueella.

Tervetuloa mukaan!

Bookmark the permalink.

One Response to AM-sprintti lähestyy

  1. Hannu Numminen says:

    Onko mahdollista saada ikänäköisille eli esim. 50-vuotiaista eteenpäin 1:3000 kartta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *