50 vuotta

50-vuotisjuhlavuotemme kunniaksi järjestämme koko vuoden 2017 kestävän aktiivisuuskilpailun jäsenillemme.

Kaikki jäsenemme voivat kirjata alla olevalle lomakkeelle osallistumisensa suunnistustapahtumiin vuoden 2017 aikana. Osallistujien kesken arvotaan palkintoja, pääpalkintona on mökkiviikko Lapissa. Arpojen määrä riippuu kunkin osallistujan suoritusten määrästä.

Kilpailuun hyväksyttävät tapahtumat:
– suunnistus- ja rogainingkilpailut, kuntosuunnistukset ja muut vastaavat tapahtumat (voivat olla myös muiden kuin HyRan järjestämiä)
– HyRan omat, koko jäsenistölle suunnatut suunnistus- ja rogainingtapahtumat (esimerkiksi Jukolan viestiä edeltävä yhteislähtöharjoitus, syksyn yösuunnistukset)

Esimerkiksi leirien harjoitukset, salivuorot, yhteislenkit tai rajatulle joukolle suunnatut tapahtumat, kuten suunnistuskoulun tai nuorten viikkoharjoitukset, eivät kelpaa. Tapahtumien on oltava kaikille avoimia tai HyRan jäsenille rajattuja – esimerkiksi kaveriporukan organisoima suunnistusharjoitus ei täytä ehtoja. Myös polkujuoksu ja seikkailu-urheilu on rajattu kilpailun ulkopuolelle.

Yhdestä tapahtumasta voi kirjata vain yhden suorituksen per päivä.

Tutustu tarkemmin kilpailun sääntöihin

Kirjaa suorituksesi alla olevalle lomakkeelle. Käytäthän joka kerta samaa nimeä. Tilanne päivittyy lomakkeen alle (mahdollisesti pieni viive).

Kilpailun voittajat

Kilpailu on päättynyt eikä uusia suorituksia voi enää kirjata.

Kaikki osallistumiset

Comments are closed.