H55-viestistä SM-kultaa

HyRan H55-joukkue voitti tänään SM-viestistä kultaa! Voittajajoukkueessa viestiä veivät Tuomo Kauppinen, Ossi Autio sekä Pasi Romppainen.

Tuomo toi HyRan ensimmäiseen vaihtoon seitsemäntenä alle kahden minuutin päässä mitaleista. Ossi nosti HyRan värit neljännelle sijalle vain sekuntien päähän mitaleista ja ankkuriosuuden nopeimman ajan tykittänyt Pasi toi joukkueen maaliin vain kolme sekuntia ennen Itä-Hämeen Rastin hopeajoukkuetta. Pronssille yltänyt OK Trian jäi yli viisi minuuttia.

Lähelle mitaleita ylsi myös D60-sarjan joukkue Erja Raiko, Raili Liimatainen, Raija Lappeteläinen, joka sijoittui viidenneksi.

Edellisenä päivänä käydystä SM-sprintistä HyRaan ei tullut mitaleita. Top 10-sijoituksia nähtiin kuitenkin kaksi: Tuomo Kauppinen oli H60-sarjassa viides ja Erja Raiko myös viides D65-sarjassa. Sen sijaan viikko sitten pidetyssä pyöräsuunnistuksen SM-erikoispitkässä nähtiin mitalisuorituskin: Wertti Autio pokkasi H20-sarjasta hopeaa. Joona Kleemola oli puolestaan miesten pääsarjassa kymmenes ja suomalaisista yhdeksäs.

Onnittelut mitalisteille!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *