Ilmoittaudu Hippo-suunnistuskouluun

HyRa järjestää maalis-toukokuussa Hippo-suunnistuskoulun, joka on suunnistuksen aloittaville lapsille ja nuorille suunnattu kurssi. Ilmoittautuminen suunnistuskouluun on nyt avattu, ja ilmoittautua voi helmikuun loppuun asti.

Suunnistuskoulu on tarkoitettu noin 14-vuotiaille ja nuoremmille lapsille ja nuorille, ja mukana on monenikäisiä osallistujia. Seitsemän harjoituksen aikana opetellaan suunnistuksen perusteet, minkä jälkeen harrastusta voi halutessaan jatkaa seuran jatkoryhmissä. Ohjattuja harjoituksia on kerran viikossa seitsemän viikon ajan, mutta halukkaat saavat HyRan iltarasteilta lisää omatoimisia harjoituksia. Ensimmäinen kerta on tiistaina 23.3.

Suunnistuskoulun maksu on 50 €, ja se sisältää seitsemän ohjatun harjoituksen lisäksi osallistumisen seuran iltarasteille suunnistuskoulun ajan sekä paidan. Mikäli haluaa suunnistuskoulun jälkeen jatkaa jatkoryhmissä, tulee maksaa vielä 20 euron lisämaksu sekä seuran jäsenmaksu 50 €. Lisätietoa ja ilmoittautumislomake löytyy suunnistuskoulun sivulta.

Myös HyRan muiden lasten ja nuorten ryhmien kausi-ilmoittautumiset ovat käynnissä. Muihin ryhmiin voi ilmoittautua tammikuun loppuun mennessä, suunnistuskouluun tammi-helmikuun ajan. Perheryhmä on alle kouluikäisille suunnattu ryhmä, jossa lapset tutustuvat lajiin vanhempiensa kanssa. Junnuryhmä sekä junnuvalmennusryhmä ovat suunnistuksen perustaidot jo oppineille suunnattuja ryhmiä, joista ensimmäinen on tarkoitettu kouluikäisille lapsille ja jälkimmäinen noin 11–13-vuotiaille aktiivisesti kilpaileville. Nuorten harrasteryhmä tarjoaa toimintaa nuorille, jotka haluavat suunnistaa ilman tavoitteellista valmentautumista, ja valmennusryhmään voivat ilmoittautua tavoitteelliset nuoret, jotka haluavat kehittyä kohti omia yksilöllisiä tavoitteitaan. Uutena ryhmänä aloitettava pyöräsuunnistusryhmä on puolestaan tarkoitettu kaikille pyöräsuunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille aiemmasta kokemuksesta riippumatta, mutta karttamerkit ja vastaavat suunnistuksen perustaidot olisi kuitenkin jo osattava.

Tervetuloa mukaan!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *