Ilmoittaudu nuorisotoimintaan kaudelle 2023

Ilmoittautuminen HyRan nuorisotoimintaan kaudelle 2023 on avattu. Ryhmien toiminta on ympärivuotista, ja erilaisia harjoituksia järjestetään runsaasti. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen on auki koko kauden ajan, eli mukaan voi liittyä myös kesken vuoden. Harjoituksiin voi kuitenkin osallistua vain ilmoittautumishetkestä alkaen. Uusi kausi alkaa lyhyen tauon jälkeen tammikuun alussa, eli jos harjoituksiin haluaa osallistua alusta alkaen, ilmoittautuminen on syytä tehdä joulukuun aikana. Hippo-suunnistuskoulu alkaa huhtikuussa, ja siitä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

Ryhmät ovat samat kuin edellisellä kaudella. Perheryhmä on tarkoitettu alle kouluikäisille lapsille lajiin tutustumiseen yhdessä oman vanhemman kanssa. Junnuryhmä on alakouluikäisille suunnattu jatkoryhmä, jossa osallistujien odotetaan jo hallitsevan lajin perusteet. Junnuvalmennusryhmässä aktiivisesti kilpailevat noin 11–13-vuotiaat saavat monipuolisia harjoituksia.

Nuorten harrasteryhmä on tarkoitettu heille, jotka haluavat suunnistaa ja nauttia mukavasta lajista ilman varsinaisia menestystavoitteita. Valmennusryhmässä tavoitteellisesti valmentautuvat nuoret aina pääsarjaikäisiin asti voivat kehittää taitojaan ja pyrkiä kohti yksilöllisiä tavoitteitaan.

Näiden ryhmien lisäksi on vielä pyöräsuunnistusryhmä, johon ilmoittautuville tarjotaan pyöräsuunnistusharjoituksia noin kuukausittain lumettomana aikana. Tähän ryhmään osallistuvat voivat halutessaan osallistua myös johonkin muista seuran ryhmistä, mutta myös pelkkään pyöräsuunnistusryhmään osallistuminen on mahdollista.

Ryhmämaksu vaihtelee ryhmästä riippuen: valmennusryhmälle se on 125 €, junnuvalmennusryhmälle 100 €, pyöräsuunnistusryhmälle 35 € ja muille ryhmille 65 €. Sen lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu, joka vuonna 2023 on lapsilta 55 €. Maksut kattavat muun muassa kaikki oman ryhmän harjoitukset ja koko seuran yhteiset harjoitukset, Talvirastien ja iltarastien osallistumismaksut sekä kansallisten kilpailuiden osallistumismaksut (pyöräsuunnistusryhmässä koskee vain pyöräsuunnistuskilpailuita). Leirit ja seuran järjestämät kilpailumatkat laskutetaan erikseen, mutta yleensä seura tukee niitäkin rahallisesti merkittävästi. Leiritarjonta vaihtelee ryhmittäin.

Ryhmien toimintakausi on tammikuusta lokakuun loppuun. Jatkossa ilmoittautuminen aikaistuu lokakuuhun ja kausi on marraskuusta lokakuuhun.

Tarkempaa tietoa ryhmistä on kunkin ryhmän esittelysivulla. Myös ohjaajiin voi olla yhteydessä. Ilmoittautumislinkit (Suomisport) löytyvät ryhmien sivuilta. Tervetuloa mukaan!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *