Iltarastit Koskelankulmalla 27.8.2020

HyRan iltarastit suunnistetaan torstaina 27.8. Koskelankulmalla, Uudenkyläntie 263, Hyvinkää (Jokelan Eränkävijöiden ampumarata). Lähdöt klo 16.30–19, maali sulkeutuu klo 20.30. Maasto on pääosin hyväkulkuista, metsäautoteiden rikkomaa talousmetsää, josta löytyy myös mukavia avokallioalueita. Maastossa on myös joukko eläinpolkuja, joita ei ole kuvattu kartassa. Kartta on päivitetty viimeksi tämän vuoden keväällä. Lyhyet ja helpommat radat kulkevat teiden ja polkujen lähellä. Pitkillä radoilla on muutama kunnon pitkä rastiväli. Mittakaava A-radalla on 1:10000 ja muilla 1:7500. Ratapituudet A 6,3 km, B 5,0 km, C vaativa 3,4 km, C helppo 2,4 km ja D-rata 1,8 km. Karttamaksu 8 €, alle 19-v. 4 €, perhe 16 €, korttimaksut ja liikuntasetelit käyvät myös. Käteismaksajat mielellään tasaraha. Suositellaan etukäteen ilmoittautumista ja maksua Rastilipun kautta tai maksamalla seuran viitteelliselle tilille. Paikalla on myös Suunnistajan Kauppa.

Iltarasteilla noudatetaan voimassa olevia koronarajoitusohjeita. Tapahtumapaikalle ei saa tulla, jos on hengitystieoireita. Noudatetaan hyvää käsi- ja yskimishygieniaa ja pidetään turvaväliä muihin.

Ratoja voi kiertää omatoimirasteina ilman ajanottoa tapahtuman jälkeen ainoastaan sunnuntaina 30.8. (koko päivän ajan). Tämä rajoitus on ampumaradan käytön takia. Sitä ennen voi suunnistaa omatoimisesti Nykiön iltarastiratoja, joiden viimeinen käyttöpäivä on lauantai 29.8. Omatoimisuunnistaja voi viedä itse ottamansa ajan tulospalveluohjelmaan käsin tai gps-ohjelman tiedostona. Omatoimirastien maksu on 5 €, alle 18-vuotiaat ja HyRan jäsenet maksuttomasti. Maksun voi suorittaa ja kartan tulostaa Rastilipun kautta tai seuran iltarastisivujen ohjeiden mukaan.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *