Omatoimirastit

Omatoimi-iltarastit

Hyvinkään Rastin iltarastit toteutetaan toistaiseksi omatoimi-iltarasteina. Tämä tarkoittaa, että tapahtuman ratoja voi käydä kiertämässä haluamanaan aikana ilmoitetun, noin viikon pituisen aikaikkunan sisällä. Omatoimi-iltarastien aikataulu on iltarastisivulla.

Omatoimi-iltarastien karttamaksu on 5 €. Hinnalla voi kiertää ratoja vapaasti ilmoitettuna ajankohtana – siis vaikka kaikki radat moneen kertaan. Hyvinkään Rastin jäsenet sekä kaikki 18-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät suunnistamaan maksutta.

Osallistumismaksun voi maksaa kolmella tavalla:

  • Rastilipun kautta. Etsi Rastilipusta oikea tapahtuma. Maksettuasi osallistumisesi pääset käsiksi karttoihin.
  • Tilisiirrolla. Tilinumero: FI16 5062 0320 1942 89. Viite: 30038. Maksa osallistuminen ja tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.
  • Liikuntaseteleiden verkkopalveluilla. Etsi Hyvinkään Rasti tai Hyvinkään iltarastit. Maksa osallistuminen ja tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.

Maksutta pääsevät osallistujat saavat kartat alla olevalla karttalomakkeella.

Karttalomake

Saat kartat täyttämällä tietosi alla olevaan karttalomakkeeseen. Mikäli maksat Rastilipun kautta, saat kartat Rastilipun kautta, joten et tarvitse lomaketta.

Karttalomakkeella saat käynnissä olevan tapahtuman kartat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen liitetiedostoina. Mikäli tapahtumia ei ole käynnissä, lomake lähettää viestin ilman karttoja.

Hinta *
Seuran jäsen (maksuton)Nuori (maksuton)Aikuinen (5 €, tilisiirto)Aikuinen (5 €, liikuntaseteli tms.)Muu:

Täytettyjä tietoja käytetään tilastointiin HyRan tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tiedoista muodostetaan tapahtumakohtaiset koontitilastot ja tarkat tiedot poistetaan viimeistään vuoden vaihduttua.

Comments are closed.