Sprintticup

Hyvinkään Sprintticup 2022

Laadukkaita sprinttisuunnistustapahtumia kahden viikon välein

Kerää pisteitä ja voita palkintoja

Idea

Hyvinkään Rastin Talvirastien 2022 sprinttitapahtumat muodostavat Hyvinkään Sprintticupin. Osallistu tapahtumiin, kerää A-radalta pisteitä ja voita palkintoja!

Ohjeet

Sprintticup koostuu kuudesta osakilpailusta. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Ilmoittautua voi kuitenkin Rastilipussa, jonka kautta voi myös maksaa osallistumisensa etukäteen.

Cupissa on kaksi sarjaa: miehet ja naiset. Pisteitä jaetaan kaikista sprinttitapahtumista A-radalta kaavalla 100 x nopein aika / oma aika. Kaavassa huomioidaan miehille nopeimman miehen aika ja naisille nopeimman naisen aika. Tapahtumissa on useita ratoja, mutta vain A-rata huomioidaan Sprintticupiin. Kokonaispisteisiin lasketaan jokaiselta viisi parasta tapahtumaa kuudesta – ei siis haittaa, vaikka jokaiseen ei pääsisi. Pidätämme oikeuden muutoksiin poikkeustilanteissa, esimerkiksi jos koronarajoitukset pakottavat perumaan tapahtumia.

Pisteet lasketaan automaattisesti kaikille A-radan juosseille tulosten perusteella. Mikäli et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alempana oleva lomake.

Kaikkien tapahtumien lähtö on auki klo 10–11. Voit siis saapua paikalle haluamaasi aikaan.

Osallistumismaksu on 6 € per tapahtuma (18-vuotiaat ja nuoremmat: 3 €). Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla tai erilaisilla liikuntaseteleillä tai vastaavilla palveluilla (mm. Smartum, Virike, Tyky, Sporttipassi). HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Tapahtumissa on Emit-ajanotto, ja emit-kortteja voi vuokrata kahden euron hintaan (koskee myös jäseniä).

Sprintticupiin huomioitava A-rata on lyhyintä mahdollista reittiä noin 3 km pitkä. Tapahtumissa on muitakin ratoja, ja niitä voi suunnistaa samalla hinnalla, mutta niistä ei saa pisteitä.

Huomioithan muut liikkujat suunnistaessasi.

Palkinnot

 • Parhaat mies ja nainen: 50 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan
 • Toiseksi parhaat mies ja nainen: 30 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan

Osakilpailut

Hakala 15.1.2022

 • Hakalan koulu, Niinipuuntie 4, Hyvinkää

Parantolanpuisto 29.1.2022

 • Hämeenkadun koulu, Hämeenkatu 36, Hyvinkää

Martti 12.2.2022

 • Martintalo, Martintorinkuja 2, Hyvinkää

Keskusta 26.2.2022

 • Kipinä, Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää

Ahdenkallio 12.3.2022

 • Kaupunkisillan maauimala, Ahdenkallionkatu 29, Hyvinkää

Metsäkalteva 26.3.2022

 • Metsäkaltevan koulu, Rapakivenkuja 3, Hyvinkää

Pistetilanne

Pisteiden poistaminen ja korjaukset

Jos et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alla oleva lomake. Sen jälkeen poistamme myös jo lasketut pisteet. Tämä ei tapahdu automaattisesti, vaan pisteiden poistamisessa voi olla pieni viive. Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa virheistä pisteissä.

Jos pääsit palkinnoille, ilmoita yhteystietosi samalla lomakkeella.


  En halua osallistua Sprintticupiin. Minulle ei lasketa pisteitä. Jo lasketut pisteet poistetaan.Ilmoitan virheestä pisteissäVoitin palkinnon ja ilmoitan yhteystietoni

  Muuta
  Mikäli ilmoitat virheestä, kerro tiedot tässä.
  Jos ilmoitat yhteystietosi palkintojen lähettämistä varten, kerro tiedot tässä.


  Comments are closed.