Sprintticup

Hyvinkään Rastin Sprintticup 2020

HyRa järjestää vuoden 2020 korttelirasteilla Sprintticupin. Osallistu korttelien sprinttitapahtumiin, kerää A-radalta pisteitä ja voita palkintoja! Sprintticupiin ei ole erillistä osallistumismaksua, vaan korttelien osallistumismaksulla pääsee mukaan. Huomioi, että vain A-rata huomioidaan sprintticupiin.

Cupissa on kaksi sarjaa: miehet ja naiset. Pisteitä jaetaan kaikista sprinttitapahtumista A-radalta kaavalla 100 x nopein aika / oma aika. Kaavassa huomioidaan miehille nopeimman miehen aika ja naisille nopeimman naisen aika. Kokonaispisteisiin huomioidaan kaikilta parhaat viisi tapahtumaa – yhden väliin jääminen ei siis haittaa. Koronaviruksen takia kaikkia tapahtumia ei pidetty, joten tuloksiin on laskettu kolme parasta neljästä tapahtumasta.

Pisteet lasketaan automaattisesti kaikille A-radan juosseille tulosten perusteella. Mikäli et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alempana oleva lomake.

Palkinnot

  • Eniten pisteitä keränneet mies ja nainen: 50 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan
  • Toiseksi eniten pisteitä keränneet mies ja nainen: 30 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan

Yhteispisteisiin huomioidaan kultakin viisi eniten pisteitä tuonutta tapahtumaa. Koronaviruksen takia viimeiset tapahtumat peruttiin, joten pisteisiin on laskettu kolme tapatumaaa.

Osakilpailut

  • Vieremä 11.1.2020
  • Parantolanpuisto 25.1.2020
  • Talvisilta 15.2.2020
  • Martti 29.2.2020
  • Vieremä 14.3.2020 peruttu koronaviruksen takia
  • Ahdenkallio 28.3.2020 peruttu koronaviruksen takia

(Iltarastikalenteri sisältää osoitteet ja lisätietoa.)

Pistetilanne

Pistetilanne osakilpailun 4/4 jälkeen (miehet ja naiset omina välilehtinään). Virheistä voi ilmoittaa alla olevalla lomakkeella.

Pisteiden poistaminen ja korjaukset

Jos et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alla oleva lomake. Sen jälkeen poistamme myös jo lasketut pisteet. Tämä ei tapahdu automaattisesti, vaan pisteiden poistamisessa voi olla pieni viive. Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa virheistä pisteissä.


En halua osallistua Sprintticupiin. Minulle ei lasketa pisteitä. Jo lasketut pisteet poistetaan.Ilmoitan virheestä pisteissä

Muuta
Mikäli ilmoitat virheestä, kerro tiedot tässä.


Comments are closed.