Jukolakoulu ja Aikuisten Suunnistuskoulu myös 2020

HyRa järjestää vuonna 2020 Jukolakoulun sekä Aikuisten Suunnistuskoulun. Kyse on aikuisille suunnatuista suunnistuskursseista, joihin osallistuminen ei edellytä minkäänlaista suunnistusosaamista. Kouluissa opetetaan suunnistuksen perustaidot, ja ne ovat hyvä keino aloittaa uusi liikuntaharrastus.

Aikuisten Suunnistuskoulun ohjelma käsittää kaksi teoriakertaa, kolme ohjattua maastoharjoitusta sekä muutamia omatoimisia harjoituksia, joissa on opastusta tai ohjausta ennen harjoitusta sekä sen jälkeen. Harjoitukset ovat huhti-toukokuussa. Jukolakoulun ohjelma on aluksi yhteinen Aikuisten Suunnistuskoulun kanssa, mutta se jatkuu vielä touko-kesäkuun ajan ja huipentuu Jukolan ja Venlojen viesteihin Rovaniemellä kesäkuussa.

Aikuisten Suunnistuskoulun maksu on 90 euroa ja Jukolakoulun maksu 140 euroa. Jälkimmäiseen sisältyy myös seuran jäsenyys kaikkine etuineen. Maksun voi suorittaa myös liikuntaseteleillä tai -korteilla.

Mukaan mahtuu yhteensä 25 osallistujaa, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautujat saavat osallistua HyRan järjestämille korttelirasteille ilman maksua jo helmi-maaliskuussa ennen koulujen alkua, joten aikainen ilmoittautuminen kannattaa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen

Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *