Kiintorastit

Kiintorastit

Oheisten linkkien takaa löytyy ladattavaksi karttoja Hyvinkään kiintorastiverkostosta. Kiintorasteilla on tolppa, jossa on rastin koodi. Rastit ovat kaikkien käytettävissä maksutta! Tutustuthan myös omatoimi-iltarasteihin, jotka on suunniteltu omatoimiseen suunnistukseen koronaviruksen häiritessä muuta toimintaa.

Rasteilla on tehty ilkivaltaa. Tolppia korjataan…

Painettuja kiintorastikarttoja on saatavana Hyvinkään Rastin postilaatikossa, joka sijaitsee osoitteessa Noronkierto 5, Hyvinkää.

Ilmoitukset kadonneista rasteista: kiintorastit at hyvinkaanrasti.fi (at = @)

MOBO-radat

MOBO-sovellus mahdollistaa suunnistamisen älypuhelimen avulla MOBO-radoilla. Lisätietoja ja ohjeita voit katsoa MOBOn verkosivuilta: http://mobo.suunnistus.fi/ Alla on HyRan MOBO-ratojen kartat, jotka löytyvät myös MOBO-sovelluksesta. Sveitsin MOBO-rata on poistettu käytöstä, sillä maasto on suunnistajille harjoituskiellossa tulevien kilpailuiden vuoksi.

Jos omistat kosketusnäytöllisen älypuhelimen, lataa ilmainen MOBO-sovellus, anna käyttäjätunnus, avaa kartta ja käy suunnistamassa rasteilla. Rasteja voi kiertää vapaassa järjestyksessä. Leimaaminen tapahtuu kuvaamalla rastin QR-koodi. Omia leimauksia voit tarkastella puhelimellasi sovelluksen myMOBO-sivulta. Lisätietoja palvelusta löytyy myös palvelun tarjoajan verkkosivuilta: http://mobo.osport.ee/

Ilmoitukset kadonneista rasteista: kiintorastit at hyvinkaanrasti.fi (at = @)

Comments are closed.