Kaukasin omatoimi-iltarastit 11.–16.6.2020

Omatoimi-iltarastit suunnistetaan tällä viikolla Kaukasissa. Maasto on vaihtelevaa talousmetsää, jossa on suurimmaksi osaksi hyvä näkyvyys, jonkin verran avokalliomäkiä ja paikoitellen harvennushakkuuta, mutta ratasuunnittelussa on pyritty hyödyntämään maaston parhaita osia. Lähtöpaikka on osoitteessa Kivistö-Kaukastie 229, Hyvinkää.

Ratoja on viisi: A 6,9 km, B 5,1 km, C1 vaativa 3,1 km, C2 helppo 3,0 km ja D 1,6 km. D-rata kulkee teiden ja polkujen välittömässä läheisyydessä. Tavallisten ratojen lisäksi tarjolla on käyräkartalla 5,4 km ja 2,9 km. Käyräkartalla näkyy vain rakennukset ja pihat, korkeuskäyrät, tiet ja isommat kärrypolut, ylipääsemättömät suot ja lammet sekä ojat. Valmiiden ratojen lisäksi voi suunnitella oman radan kaikki rastit -kartan avulla.

Lähdössä ja maalissa on rastilippu ja heijastin, rasteilla rastilippu ja sen narussa koodilappu sekä heijastin. Tapahtuma soveltuu siis mainiosti myös yösuunnistukseen! Rastit ovat maastossa 11.–16.6.

Aikuisten osallistumismaksu on 5 €, 18-vuotiaat ja nuoremmat sekä HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Osallistumisen voi maksaa Rastilipussa, josta saa myös kartat. Muilla tavoin maksavat sekä maksutta pääsevät voivat käyttää karttalomaketta. Ratoihin voi tutustua ennen maksamista Reittihärvelissä (normaalit radat, käyräradat). Tulostettuja karttoja on saatavilla HyRan postilaatikosta osoitteessa Noronkierto 5, Hyvinkää – muistathan silti maksun.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *