Kesän 2020 iltarastiohjelma julkaistu

HyRan korttelirasteja 2020 on jäljellä vielä yli puolet, mutta iltarastien kesäkauden kalenteri on silti jo julkaistu. Kesäkausi alkaa huhtikuun puolessavälissä, ja tapahtumia on syyskuun loppuun asti. Iltarastipäivä on perinteisesti torstai eivätkä kellonajatkaan muutu. Pari tapahtumaa on kuitenkin poikkeuksellisesti keskiviikkona.

Kesän tapahtumissa on pääsääntöisesti tarjolla viisi rataa: A, B, C vaikea, C helppo sekä D. Pisin rata on tyypillisesti noin 7 km ja lyhyin noin 2 km. Tähän on kuitenkin poikkeuksia. Esimerkiksi Lentokentän/Parantolanpuiston tapahtumassa keskiviikkona 20.5. on kaksi metsä- ja kaksi sprinttirataa sekä pyöräsuunnistusratoja. Pyöräsuunnistusta on myös kahdessa muussa tapahtumassa. Lisäksi kauteen mahtuu rogainingia, tavallista pidempiä ratoja sekä yösuunnistusta.

Iltarastit ovat myös hyvä matalan kynnyksen mahdollisuus kokeilla suunnistusta. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, ja helpoin rata soveltuu useimmissa maastoissa hyvin lapsille ja kokemattomille aikuisille. Järjestäjiltä voi tarvittaessa kysyä neuvoa. Jos suunnistuskärpänen puraisee, seuran jäsenyyttä kannattaa harkita, mutta iltarasteille voi hyvin osallistua ilmankin.

Tervetuloa HyRan iltarasteille myös vuonna 2020!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *