Korttelikausi alkaa – uutuutena Sprintticup

HyRan korttelirastikausi alkaa tällä viikolla! Korttelirasteja järjestetään lauantaisin maaliskuun loppuun asti. Tapahtumat ovat avoimia kaikille, mutta muilta kuin HyRan jäseniltä peritään pieni osallistumismaksu. Radat ovat pääsääntöisesti noin 9, 7, 5 ja 3 kilometrin pituisia (sprinttitapahtumissa lyhyemmät radat), ja koska radat sijoittuvat kaupunkialueen kaduille ja puistoille, lyhyimmät sopivat hyvin lapsillekin.

Ensimmäinen tapahtuma on siis lauantaina 4.1. Hakalassa (Alten Oy, Kivikonkierto 18, Hyvinkää). Lähtö on auki klo 10–11 kuten muissakin korttelitapahtumissa ja käytössä on emit-leimaus lähdössä sekä maalissa (joissakin tapahtumissa voi olla myös pari väliaikarastia). Tervetuloa aloittamaan uusi suunnistuskausi! Täysi ohjelma löytyy iltarastikalenterista.

Talvikauden 2020 uutuutena on Sprintticup. Korttelitapahtumista kuusi on sprinttisuunnistusta, ja ne muodostavat cupin. Kiertämällä sprinttitapahtumissa A-radan hyväksytysti saa pisteitä ajan perusteella, ja kokonaispisteisiin lasketaan kultakin viisi parasta sprinttitapahtumaa. Kokonaispisteiden parhaat kaksi miestä ja naista palkitaan korttelikauden päätteeksi.

Sprintticupiin ei ole erillistä osallistumismaksua, vaan tapahtumien osallistumismaksu riittää. Sprinttitapahtumien A-rata on pääsääntöisesti noin 3,5 kilometrin pituinen, joten lapset ja nuoretkin voivat hyvin osallistua cupiin!

Iltarastisivut
Lisätietoa Sprintticupista
Kuva: Ismo Aaltonen

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *