Koskelankulman omatoimi-iltarastit 2.7.–8.7.2020

HyRan omatoimi-iltarastit jatkuvat ilman kesätaukoa ja tämän viikon radat suunnistetaan Koskelankulman itäosalla, Uudenkyläntien itäpuolella, Ruduksen sorakuopan ympäristössä. Suositeltava pysäköintipaikka on osoitteesta Uudenkyläntie 260, Hyvinkää, koilliseen lähtevä yksityistie. Tiellä on puomit, jotka voi ja saa avata. Suljethan puomin tullessa ja lähtiessä sekä keräät mahdolliset omat roskasi mukaasi! Tie on läpiajettavissa.

Lähtö/maali sijaitsevat osoitteen Uudenkyläntie 260 läheisyydessä. Ne on merkitty maastoon rastilipulla sekä tunnisteella L/M. Rasteilla on liput ja numerokoodit mutta ei emit-leimasimia eikä heijastimia. Jos huomaat rastilipun kadonneen, laita viesti osoitteeseen aarno.saviaho at gmail.com.

Maasto on pääsääntöisesti hyvä- ja nopeakulkuista kangasmaastoa, polkuja on paljon ja näkyväisyys hyvä. Rastit ovat maastossa 2.–8.7. Ratapituudet ovat A-rata 6,1 km, B-rata 4,6 km, C-rata 3,3 km ja D-rata 2,0 km. A- ja B-ratojen mittakaava on 1:10000 ja C- ja D-ratojen 1:7500. Sorakuopalla ei ole päivittäistä toimintaa, mutta joskus siellä näkee liikennettä. Kunnioitetaan ja annetaan tilaa myös muille maastossa liikkujille.

Aikuisten osallistumismaksu on 5 €, 18-vuotiaat ja nuoremmat sekä HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Osallistumisen voi maksaa Rastilipussa, josta saa myös ladattua kartat. Muilla tavoin maksavat sekä maksutta pääsevät tilaavat kartat karttalomakkeella. Ratoihin voi tutustua ennen maksamista Reittihärvelissä. Tulostettuja kaikki rastit -karttoja on saatavilla HyRan postilaatikosta osoitteessa Noronkierto 5, Hyvinkää – muistathan silti maksun.

Tulevien viikkojen ohjelma löytyy iltarastisivulta. Esimerkiksi viikon kuluttua suunnistetaan Ridasjärven kartalla ja sen harvemmin käytetyllä osalla Kaidanpään puolella.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *