Koskelankulman omatoimi-iltarastit 23.–30.4.2020

Seuraavat omatoimi-iltarastit suunnistetaan Koskelankulmalla Uudenkyläntien itäpuolella Ruduksen sorakuopan ympäristössä. Suositeltava pysäköintipaikka on yksityistie osoitteessa Uudenkyläntie 260, Hyvinkää. Tiellä on puomit, jotka voi ja saa avata, mutta suljethan puomin sekä tullessa että lähtiessä! Tie on läpiajettavissa. Sijainti on merkitty karttoihin.

Pysäköinnistä lähtöön ja maaliin on muutama sata metriä, mutta rasteille voi lähteä myöskin pysäköintialueelta. Rastipisteillä on liput, tunnisteet, heijastimet ja muovinauha mutta ei emit-leimasimia. Jos huomaat rastilipun kadonneen, laita viesti osoitteeseen erkki.kallela at pp.inet.fi. Lähtö ja maali on merkitty rastilipulla ja tunnisteella (L, M).

Maasto on pääsääntöisesti hyvä- ja nopeakulkuista kangasmaastoa, polkuja on paljon ja näkyväisyys erinomainen. Rastit ovat maastossa 23.–30.4. Ratapituudet ovat A-rata 7 km, B-rata 4,9 km, C-rata 3,6 km ja D-rata 2,6km.

Sorakuopalla ei ole päivittäistä toimintaa, mutta joskus saattaa käydä sorarekka. Noudattakaa varovaisuutta tien ylityksissä! Alue on suosittu kaikenlaiseen ulkoiluun, joten kunnioitetaan ja annetaan tilaa myös muille maastossa liikkujille. Muistathan myös, että rastit on tarkoitettu vain omatoimiseen tai perheen kanssa tapahtuvaan käyttöön!

Tapahtuma on täysin maksuton. Alla on linkit karttoihin (PDF). Mikäli et pysty tulostamaan karttaa, voit noutaa kaikki rastit -kartan HyRan varaston postilaatikosta osoitteesta Noronkierto 5, Hyvinkää. Jos vain pystyt, tulostathan kartan mieluummin itse, jotta tulosteita riittää tarvitseville. Tervetuloa!

  • Ratojen käyttöaika on päättynyt, joten kartat on poistettu.
Bookmark the permalink.

One Response to Koskelankulman omatoimi-iltarastit 23.–30.4.2020

  1. Ari Nieminen says:

    Hei, torstaina 23.4. oli pohjoinen portti lukossa!
    Etelänpuoleisesta pääsi kulkemaan ohjeen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *