Kytäjä Trailin ensimmäinen ilmoittautumisporras päättymässä

HyRa järjestää tänä vuonna viidettä kertaa Kytäjä Trail -polkujuoksukilpailun. Se käydään 2.5.2020 Sveitsin ja Kytäjä-Usmin maastoissa.

Kilpailussa on kolme reittiä, 7 km, 14 km ja 23 km, ja sekä kilpa- että kuntosarjat. Lyhyin 7 km:n reitti on helpotettu, hyvin polkujuoksuun tutustuville sopiva reitti, ja siitä noin puolet on ulkoilureittejä ja puolet polkuja. 7 km:n matkalla järjestetään vain kuntosarjat. Luvassa on komeita maisemia ja huolella viitoitettu reitti, jolta kukaan ei pääse eksymään.

Kilpailun ensimmäinen ilmoittautumisporras päättyy 31.1. joten ilmoittaudu nyt! Mukaan pääsee jopa jälki-ilmoittautumalla paikan päällä, mutta ilmoittautumalla aikaisin säästät rahaa. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on 51, ja odotettavissa on noin 250 osallistujaa. Tervetuloa mukaan!

Myös HyRan jäsenet voivat osallistua kilpailuun, mutta jäsentenkin on maksettava osallistumismaksu. Kilpailun järjestämiseksi tarvitaan kuitenkin runsaasti talkoolaisia, joten toivomme monen tulevan järjestämään erinomaista kilpailua. Tehtäviä löytyy kilpailupäivältä ja sitä ennenkin muun muassa reitin viitoittamisesta, kahviossa tai huoltopisteillä toimimisesta ja pysäköinninohjauksesta. Talkoolaiseksi voi ilmoittautua täyttämällä lomakkeen tai suoraan vastuuhenkilöille. Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *