Junnuvalmennusryhmä

Junnuvalmennusryhmä

Junnuvalmennusryhmä on jatkoryhmä noin 11–13-vuotiaille useita vuosia suunnistaneille lapsille ja nuorille, joille myös kilpailut ovat tärkeä osa harrastamista. Tavoitteena on syventää perustaitoja ja kehittää kuntoa.

Kesäkaudella toiminta koostuu viikoittaisista suunnistusharjoituksista, jotka järjestetään yleensä maanantaisin. HyRan Iltarastit tarjoavat viikkoon toisen, omatoimisen harjoituksen. Lisäksi kauteen mahtuu leirejä ja kilpailuja. Talvikaudella ohjelmassa on suunnistusharjoitusten sijaan viikoittainen saliharjoitus, ulkoharjoituksia sekä Talvirasteja vuoden vaihduttua.

Ryhmäläiset tutustuvat vuoden aikana myös suunnistajan testeihin. Noin kuukauden välein järjestetään maantietestejä (talvikausi) tai maastotestejä (kesäkausi), minkä lisäksi kesän aikana järjestetään pari kertaa ratatestit sekä kerran concon-testi.

Ryhmään voi ilmoittautua läpi vuoden. Tapahtumiin voi osallistua ilmoittautumishetkestä lähtien. Tervetuloa!

Kaikissa ryhmissä on uusien harrastajien kokeilumahdollisuus: voit osallistua kahteen harjoitukseen maksutta ja sitoutumatta mihinkään! Jos haluat kokeilla suunnistusta, älä täytä ilmoittautumislomaketta vaan ole yhteydessä ryhmän vetäjään, niin saat tiedon tulevista harjoituksista.

  • Ilmoittautumislomake
  • Ryhmän vastuuvetäjät: Petri Ahola sekä Teemu Kantelinen (nuoriso at hyvinkaanrasti.fi, 044-573 2353)

Osallistumismaksut

Ryhmä toimii ympärivuotisesti, ja kausimaksulla saa kaikki kalenterivuoden aikana järjestettävät harjoitukset. Leirit ja kilpailumatkat laskutetaan erikseen, mutta yleensä seura tukee niitä ja osallistujan maksettavaksi jää vain pieni osuus kustannuksista.

Ryhmän kausimaksu on 65 €/lapsi, minkä lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu 50 €/lapsi. Jos ryhmään ilmoittautuu heinäkuussa tai myöhemmin, kausimaksu on 40 €/lapsi ja jäsenmaksu 30 €/lapsi.

Yhdessä jäsen- ja kausimaksulla saa seuraavaa:

  • Ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia läpi vuoden
  • Osallistumismaksut kaikkiin kansallisiin kilpailuihin, joissa edustaa HyRaa
  • Osallistumismaksut kotimaan ja ulkomaan viesteihin
  • Maksuton osallistuminen testeihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
  • Seuratukea leireille ja kilpailumatkoihin (leirien tarjonta vaihtelee ryhmittäin)
  • Maksuton osallistuminen HyRan Talvirasteille ja Iltarasteille
  • Valmennustukea HyRaa edustamalla tulleen menestyksen perusteella
  • Maksuton osallistuminen Suunnistusliiton koulutuksiin, mikäli sitoutuu jatkamaan seuran toiminnassa

Comments are closed.