Junnuvalmennusryhmä

Junnuvalmennusryhmä

Junnuvalmennusryhmä on jatkoryhmä noin 11–13-vuotiaille useita vuosia suunnistaneille lapsille ja nuorille, joille myös kilpailut ovat tärkeä osa harrastamista. Tavoitteena on syventää perustaitoja ja kehittää kuntoa.

Ryhmään voi ilmoittautua läpi vuoden. Tapahtumiin voi osallistua ilmoittautumishetkestä lähtien. Tervetuloa!

Kaikissa ryhmissä on uusien harrastajien kokeilumahdollisuus: voit osallistua kahteen harjoitukseen maksutta ja sitoutumatta mihinkään! Jos haluat kokeilla suunnistusta, älä täytä ilmoittautumislomaketta vaan ole yhteydessä ryhmän vetäjään, niin saat tiedon tulevista harjoituksista.

Ryhmän toiminta

Junnuvalmennusryhmälle on kesäkaudella ohjattu suunnistusharjoitus kahdesti viikossa ja talvikaudella ohjattu saliharjoitus kerran viikossa. Myös seuran muita harjoituksia voi hyödyntää – lähes kaikki soveltuvat junnuvalmennusryhmäläisille.

Kesäkauden suunnistusharjoitukset järjestetään yleensä maanantaisin ja keskiviikkoisin. HyRan Iltarasteista saa useimpina viikkoina vielä omatoimisen taitoharjoituksen. Talvikaudella maanantaisin pidetään saliharjoituksia, minkä lisäksi alkuvuodesta voi suunnistaa omatoimisesti Talvirasteja. Myös ohjattuja fysiikkaharjoituksia pyritään järjestämään.

Säännöllisten harjoitusten lisäksi kauteen mahtuu leirejä. Kotimainen kilpailukalenteri pursuaa kilpailuita, joihin voi osallistua oman mielen mukaisesti.

Ryhmäläiset tutustuvat vuoden aikana myös suunnistajan testeihin. Vuoden aikana järjestetään vaihtelevasti maantie- tai maastotestijuoksuja, ratatestejä sekä kerran concon-testi.

Ryhmä pitää heinäkuussa noin kuukauden kesätauon pahimman lomakauden yli. Lisäksi on joulutauko, mutta muuten mahdolliset taukoviikot ovat yksittäisiä.

Osallistumismaksut

Ryhmä toimii ympärivuotisesti, ja toimintakausi on tammikuusta marraskuuhun (1.1.2023–31.10.2023). Osallistuminen edellyttää sekä ryhmämaksun että jäsenmaksun maksamista.

Junnuvalmennusryhmän ryhmämaksu on 100 €/lapsi, ja se kattaa koko toimintakauden. Seuran jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen, ja vuonna 2023 se on 55 €/lapsi.

Jos ryhmään ilmoittautuu heinäkuussa tai myöhemmin, ryhmämaksu on 50 €/lapsi ja jäsenmaksu 35 €/lapsi.

Leirit ja kilpailumatkat laskutetaan erikseen, mutta yleensä seura tukee niitä ja osallistujan maksettavaksi jää vain osa kustannuksista. Leirien tarjonta vaihtelee ryhmittäin – lähes kaikki leirit soveltuvat junnuvalmennusryhmäläisille.

Yhdessä jäsen- ja ryhmämaksulla saa seuraavaa:

  • Seuran järjestämiä ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia ympäri vuoden
  • Osallistumismaksut kaikkiin kansallisiin kilpailuihin, joissa edustaa HyRaa
  • Osallistumismaksut kotimaan ja ulkomaan viesteihin
  • Osallistumismaksut testeihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
  • Seuratukea leireille ja kilpailumatkoihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
  • Maksuton osallistuminen HyRan Talvirasteille ja Iltarasteille
  • Valmennustukea HyRaa edustamalla tulleen menestyksen perusteella
  • Maksuton osallistuminen Suunnistusliiton koulutuksiin, mikäli sitoutuu jatkamaan seuran toiminnassa

Comments are closed.