Nuorten harrasteryhmä

Nuorten harrasteryhmä

Nuorten harrasteryhmä on suunnattu nuorille, jotka haluavat harrastaa suunnistusta ja mahdollisesti myös kilpailla, mutta jotka eivät kuitenkaan valmentaudu tavoitteellisesti. Tavoitteena on taidon ja kunnon kehittäminen sekä hyvä ryhmähenki.

Ryhmään voi ilmoittautua läpi vuoden. Tapahtumiin voi osallistua ilmoittautumishetkestä lähtien. Tervetuloa!

Kaikissa ryhmissä on uusien harrastajien kokeilumahdollisuus: voit osallistua kahteen harjoitukseen maksutta ja sitoutumatta mihinkään! Jos haluat kokeilla suunnistusta, älä täytä ilmoittautumislomaketta vaan ole yhteydessä ryhmän vetäjään, niin saat tiedon tulevista harjoituksista.

 • Ilmoittautumislomake
 • Ryhmän vastuuvetäjät: Teemu Kantelinen, Marko Pietari
 • Yhteystiedot: nuoriso at hyvinkaanrasti.fi, 044-573 2353 (Teemu Kantelinen)

Toiminta

Toiminnan pääpainon muodostavat viikoittaiset, yleensä keskiviikkona järjestettävät taitoharjoitukset. HyRan Iltarasteista saa viikkoon toisen, omatoimisen harjoituksen.

Lisäksi ohjelmassa on leirejä, ja halutessaan ryhmäläiset voivat myös osallistua kilpailuihin haluamassaan määrin. Ryhmään voi kuitenkin hyvin kuulua, vaikka ei kilpailisi lainkaan.

Talvikaudella tarjotaan salivuoroja, ulkoharjoituksia sekä tammi-maaliskuussa Talvirasteja.

Kannustamme ryhmäläisiä osallistumaan testeihin. Vuoden aikana tarjotaan vaihtelevasti maantie- tai maastotestijuoksuja, ratatestejä sekä kerran concon-testi.

Ryhmä pitää heinäkuussa noin kuukauden kesätauon pahimman lomakauden yli. Lisäksi taukoja on jouluna sekä mahdollisesti koulujen lomaviikoilla, mutta muuten toimintaa on ympäri vuoden.

Osallistumismaksut

Ryhmä toimii ympärivuotisesti, ja kausimaksulla saa kaikki kalenterivuoden aikana järjestettävät harjoitukset. Leirit ja kilpailumatkat laskutetaan erikseen, mutta yleensä seura tukee niitä ja osallistujan maksettavaksi jää vain pieni osuus kustannuksista.

Ryhmän kausimaksu on 60 €/hlö, minkä lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu 50 €/hlö. Jos ryhmään ilmoittautuu heinäkuussa tai myöhemmin, kausimaksu on 30 €/hlö ja jäsenmaksu myös 30 €/hlö.

Yhdessä jäsen- ja kausimaksulla saa seuraavaa:

 • Ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia läpi vuoden
 • Osallistumismaksut kaikkiin kansallisiin kilpailuihin, joissa edustaa HyRaa
 • Osallistumismaksut kotimaan ja ulkomaan viesteihin
 • Maksuton osallistuminen testeihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
 • Seuratukea leireille ja kilpailumatkoihin (leirien tarjonta vaihtelee ryhmittäin)
 • Maksuton osallistuminen HyRan Talvirasteille ja Iltarasteille
 • Valmennustukea HyRaa edustamalla tulleen menestyksen perusteella
 • Maksuton osallistuminen Suunnistusliiton koulutuksiin, mikäli sitoutuu jatkamaan seuran toiminnassa

Comments are closed.