Lentokentän ja Parantolanpuiston omatoimi-iltarastit 20.5.–27.5.2020

Kaikille avoimet ja maksuttomat omatoimi-iltarastit suunnistetaan seuraavaksi Lentokentän ja Parantolanpuiston alueilla. Pysäköinti tapahtuu Pajatien eteläpuolelle välillä Vesitorninkatu–Marjamäenkatu tai osoitteessa Pajatie 4–6 olevalle parkkipaikalle iltaisin klo 16 jälkeen. Molemmat paikat on merkitty karttoihin. Lähtö ja maali ovat parkkipaikan läheisyydessä.

Tämänkertaiset omatoimi-iltarastit sisältävät kahden normaalin radan lisäksi kaksi sprinttirataa sekä pyöräsuunnistusradan. A- ja B-radat sijoittuvat Lentokentän ja osittain Erkylän maastoon. Radat ovat nopeakulkuista ja polkuvoittoista kangasmaastoa. A-radan pituus on noin 7 km ja B-radan noin 5 km. Sprinttisuunnistuksen C- ja D-radat sijoittuvat kaupunkiin Parantolan ja Sahanmäen alueille. C-rata on pituudeltaan noin 3 km ja D-rata noin 2 km. A- ja B-radoilla rasteilla on nauhoja ja rastilippuja, C- ja D-radoilla pelkät nauhat.

Pyöräsuunnistajille on tarjolla yksi rata. Rata on linnuntietä 11,6 km. Sitä pystyy helposti lyhentämään jättämällä osan rasteista käymättä. Rasteilla on keltaiset nauhat. Polut ovat pääasiassa nopeakulkuisia neulaspolkuja. Mukana on myös hieman asutusaluetta, jolla liikuttaessa pitää noudattaa varovaisuutta johtuen muusta liikenteestä.

Karttoihin on merkitty kielletyiksi alueiksi lentokenttä, kaksi frisbeegolfrataa ja pari kuusi-istutusta. Näille meneminen on ehdottomasti kielletty. Teiden ylityksissä toivotaan varovaisuutta. Rastit ovat maastossa 20.–27.5.2020.

Suunnistamisessa on noudatettava yleisiä ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi. Radat on tarkoitettu kierrettäväksi vain yksin tai perheen kanssa, muihin ihmisiin pidetään välimatkaa ja noudatetaan hyvää käsihygieniaa. Sairaana ei tulla paikalle.

Tapahtuma on täysin maksuton. Alla on linkit PDF-karttoihin. Mikäli et pysty tulostamaan karttaa, voit noutaa haluamasi kartan HyRan varaston postilaatikosta osoitteesta Noronkierto 5, Hyvinkää. Tällä kertaa postilaatikossa on poikkeuksellisesti kunkin radan karttoja eikä lainkaan kaikki rastit -karttoja. Otathan vain tarvitsemasi kartat. Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *