Lisäohjeita viikonlopun omatoimiyösuunnistukseen

Alkavana viikonloppuna on tarjolla omatoiminen yösuunnistusharjoitus Lentokentän maastossa. Tapahtumaan voi lähteä la 13.6. klo 22.00 – su 14.6. klo 6.00, ja rasteja aletaan kerätä klo 8. Tapahtuma on kaikille avoin (HyRan jäsenet sekä kaikki 18-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät maksutta, muilta karttamaksu 5 €), mutta ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. Aiemmassa uutisessa on kuvattu tapahtuman perustiedot.

Pysäköinti joko Sahanmäki DiscGolfParkin pysäköintialueelle (osoite karttaohjelmasta riippuen joko Lääninrajankatu 7, Hyvinkää tai Niinistönkatu 18, Hyvinkää). Myös läheiselle Lentokentän kehätien (Hyvinkää) varressa olevalle paikoitusalueelle voi pysäköidä.

Kartat saa järjestäjiltä paikan päällä ja niitä on vielä runsaasti jäljellä, mutta muistathan ennakkoilmoittautua. Käteisellä maksavilta toivotaan tasarahaa. Myös MobilePay-maksu on mahdollinen.

Aurinko laskee la 13.6. klo 22.52 ja nousee su 14.6. klo 3.50. Maastoon saa lähteä klo 22–06. Klo 8 mennessä on oltava maalissa. Jos tulet pitkältä/keskimatkalta maastosta vasta klo 8 jälkeen, jätä viimeinen rasti välistä ja kierrä maaliin Lentokentän kehätien kautta.

Pitkällä ja keskipitkällä radalla rastilla nro 7 on omatoiminen juomarasti. Jos otat juotavaa, laita muki roskapussiin – älä heitä maastoon! Rasteilla on rastiliput ja kooltaan vaihtelevia heijastimia.  Emit-leimasimia tai ajanottoa ei ole. Reittihärveli ja Navisport-tulospalvelu aukeavat sunnuntaina.

Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *