Lumikallion iltarastit 1.8.2019

Hyvinkään seuraavat iltarastit suunnistetaan torstaina 1.8.2019. Lumikalliolla (Karisentie 12). Lähtö on auki 16.30–19.00, maali suljetaan klo 20.30. Radat ovat A 6,3 km, B 4,8 km, C vaativa 3,0 km, C helppo 2,3 km, D 1,9 km. Kartan mittakaava on 1:7500 kaikilla radoilla.

Maasto koostuu pienipiirteisestä avokallioalueesta, jossa on jonkin verran korkeuseroja, ja toisaalta korpimetsästä, jossa on selviä maastonkohteita kuten soita ja jyrkänteitä. Suunnistusalueen halkaisee pari metsäautotietä ja tuore metsäkoneura, mutta muita uria kuten polkuja ei ole. Ratasuunnittelulla on vältetty huonommat maastonkohdat kuten tiheiköt ja uudet hakkuut. Tästä ohjauksesta johtuen kaikilla radoilla on paljon rasteja ja radat ovat siten pääosin hyväkulkuisia.

A-, B- ja C vaikea -radat kiertävät osittain avokallioalueella ja vaativat tällöin tarkkaa kartanlukua, mutta näkyvyys on hyvä. Korpimetsäalueella näkyvyys vaihtelee. C helpompi ja D-rata tukeutuvat korpimetsäalueen selviin maastonkohteisiin.

Karttamaksu 8 €, alle 19-v. 4 €, perhe 16 €, korttimaksu sekä liikunta- ja mobiilisetelit käyvät myös. Ennakkoilmoittautuminen ja -maksu on mahdollista Rastilipun kautta.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *