MOBO-rata avattiin Tapainlinnaan

MOBO Lauri AaltonenMOBO-sovellus mahdollistaa suunnistamisen älypuhelimen avulla kiintorasteilla. Lisätietoja ja ohjeita voit katsoa MOBOn verkosivuilta: http://mobo.suunnistus.fi/. Sovellus on alun perin virolainen ja Suunnistusliitto kokeilee sitä nyt Suomen markkinoille. Tavoitteena on löytää uusia käyttäjäryhmiä älypuhelin-sukupolvesta, jotka tämän kautta saisivat kipinän rasteille.

Seuramme on mukana Suunnistusliiton MOBO-hankkeessa yhtenä pilottiseurana kymmenen muun seuran kanssa. Tapainlinnan maastossa on MOBO-rasteja 14 kappaletta. Ratamestarina on toiminut Marko Pietari.

Jos omistat kosketusnäytöllisen älypuhelimen, lataa ilmainen MOBO-sovellus, anna käyttäjätunnus, avaa Tapainlinnan kartta ja käy suunnistamassa rasteilla. Rasteja voi kiertää vapaassa järjestyksessä. Leimaaminen tapahtuu kuvaamalla rastin QR-koodi. Omia leimauksia voit tarkastella puhelimellasi sovelluksen myMOBO-sivulta. Lisätietoja palvelusta löytyy myös palvelun tarjoajan verkkosivuilta: http://mobo.osport.ee/

Bookmark the permalink.

One Response to MOBO-rata avattiin Tapainlinnaan

  1. Karih says:

    Hienoa! Ideaahan voisi vielä kehitellä. Sovellus voisi ilmoittaa milloin olet rastilla ;). Ei tarvitsisi viedä rasteja eikä ottaa QR-kuvia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *