Nopon omatoimi-iltarastit 29.4.–6.5.2020

Omatoimi-iltarastit suunnistetaan seuraavaksi Nopossa. Rastit ovat maastossa 29.4. alkaen 6.5. asti. Mahdollisia pysäköintipaikkoja on muutama: portien eteen osoitteeseen Herustentie 359 (tilaa vain muutamalle autolle) tai Kaskelantien varteen. Kolmas vaihtoehto on Rajamäentien/Herustentien eteläpuolelle metsäautotien varteen, mutta metsäkoneiden kuljettua tie on epätasainen – aja varovaisesti. Tarjolla on normaalien ratojen lisäksi myös kaksi rataa käyräkartalla!

Nopon maasto on nopeakulkuista ja polkurikasta kangasmetsää. Siellä on myös jyrkkiä ja pienipiirteisiä rinteitä, jotka tuovat sekä fyysistä että taidollista haastetta. Herustentien/Rajamäentien eteläpuolella on tehty paljon harvennusta, mikä näkyy päivitetyssä kartassa. Suurimmat tiet on jätetty käyräkarttoihin. Käyräradoilla on samat rastit kuin tavallisilla radoilla, ja kannattaa huomioida, että notkot ovat hyvin laakeita. Osa rastiväleistä palvelee enemmän suunnassakulkuharjoitusta.

Ratapituudet: A 6,6 km, B 5,1 km, C1 vaativa 3,3 km, C2 helppo 2,8 km, D 1,5 km, käyräradat 6,1 km ja 3,8 km. Karttojen mittakaava on 1:7500. Rasteilla on pelkät rastiliput ja yösuunnistusta ajatellen heijastimet (ei koodeja, mutta rasteja ei ole lähekkäin). Lähdössä ja maalissa on punakeltainen muovinauha ja heijastin. Jos rasteja on kadonnut, ilmoita Kenneth Reinikalle – puhelinnumero on kartoissa.

Tapahtuma on täysin maksuton. Alla on linkit karttoihin (PDF). Mikäli et pysty tulostamaan karttaa, voit noutaa kaikki rastit -kartan HyRan varaston postilaatikosta osoitteesta Noronkierto 5, Hyvinkää. Muistathan, että radat on tarkoitettu vain omatoimiseen suunnistukseen tai perheen kanssa käytettäväksi. Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *