Nuoriso

Hyvinkään Rastin nuorisotoiminta

Hyvinkään Rasti on suunnistuksen nuorison tähtiseura. Tähtimerkki on tunnustus seuran laadukkaasta nuorisotyöstä. Nuorison tähtiseurat ovat nuorisourheilun laatuseuroja, joiden toiminta on kasvatuksellista ja monipuolista, ohjaajat koulutettuja ja joissa pidetään huolta jokaisesta lapsesta ja nuoresta.

HyRa järjestää aktiivista toimintaa suunnistuksesta kiinnostuneille lapsille ja nuorille kullekin oman taitotason mukaisessa ryhmässä. Vasta-alkajat oppivat liikkumaan maastossa turvallisesti kartan avulla ja kokeneemmat nuoret kehittävät suunnistustaitojaan vaativampien harjoitusten parissa kohti aktiivista kilpailutoimintaa. Ohjaajina seurassa toimivat Suunnistusliiton koulutuksen saaneet ohjaajat.

Toimintamme on ympärivuotista. Kesäkaudella keskitymme erityisesti suunnistustaitojen kehittämiseen Hyvinkään ja lähiseutujen maastoissa. Talvikaudella harjoittelemme monipuolisesti erilaisissa sisä- ja ulkoharjoituksissa. Lisäksi tarjoamme kilpailumatkoja ja leirejä.

  • Ilmoittautuminen kaudelle 2020 alkaa helmi-maaliskuussa.
  • Edellisten kausien materiaalit ovat arkistossa
  • Lisätietoja toiminnastamme: Teemu Kantelinen, p. 044-573 2353, nuoriso at hyvinkaanrasti.fi

HyRan Hippo-suunnistuskoulu on tarkoitettu suunnistuksen aloittelijoille. Suunnistuskoulu kestää 10 kertaa, ja sen jälkeen on mahdollista siirtyä jatkoryhmiin. Junnuryhmä on tarkoitettu vähintään vuoden suunnistaneille, ja toiminnan pääpaino on perustaitojen kehittämisessä ja nuorimmilla myös luontoliikunnassa. Nuortenryhmä on kehittymistä tavoitteleville aktiivisille harrastajille suunnattu ryhmä, jonka toiminta on ympärivuotista.

Nuorisotoiminnan periaatteita

Tervetuloa mukaan Hyvinkään Rastin nuorisotoimintaan!

 14492428_1511344702213977_7982271886982788220_n

Arkisto

Aiempien kausien materiaalit ovat arkistossa.

Comments are closed.