Nyryn omatoimi-iltarastit 4.6.–10.6.2020

HyRan omatoimi-iltarastit jatkuvat tällä viikolla Nyryssä. Viime vuoden AM-keskimatkan kalliomaasto tarjoaa haasteita kokeneillekin suunnistajille. Tapahtumapaikan osoite on Hirvikorventie 152, Hikiä, pysäköinti ainoastaan hiekkakuoppaan.

Tarjolla on viisi rataa. A-radalla (6,6 km) ja B-radalla (4,5 km) mittakaava on 1:1000, C-radalla (3,4 km) ja D-radalla (1,9 km) 1:7500. Normaalien ratojen lisäksi maastoon on suunniteltu poikkeuksellisen pitkä X-rata (9,1 km, mittakaava 1:15000). Lisäksi osallistujat voivat suunnitella oman ratansa kaikki rastit -kartan avulla.

Rasteilla on rastiliput ja koodit ja lähdössä ja maalissakin liput. Rastit ovat metsässä 4.6.–10.6. eli viikon ajan. Karttaan on merkitty pari aukkoa, joita ei ole vielä päivitetty karttaan. Sen lisäksi sähkölinjan läheisyydessä ja pohjoispuolella on paikoitellen raivattu maastoa. Esimerkiksi rastin 32 alueen kulkukelpoisuus on heikentynyt ja rastin 44 vierestä menee uusi metsäkoneura.

HyRan jäsenet ja kaikki 18-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät suunnistamaan maksutta. Muilta tapahtuman maksu on 5 €. Karttojen saamiseen on kaksi vaihtoehtoa. Jos maksaa Rastilipussa, pääsee maksun jälkeen karttoihin. Muilla tavoin maksavat sekä maksutta pääsevät voivat käyttää karttalomaketta, jolla kartat saa sähköpostitse. Ratoihin voi ennen maksamista tutustua Reittihärvelissä. Tulostettuja karttoja on saatavilla HyRan postilaatikosta osoitteessa Noronkierto 5, Hyvinkää – muistathan silti maksun.

Tervetuloa omatoimirasteille!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *