Omatoiminen yösuunnistusharjoitus 13.–14.6.

Hyvinkään Rasti järjestää omatoimisen yösuunnistuksen 13.–14.6. välisenä yönä Hyvinkään lentokentän maastoissa. Tapahtuma on kaikille avoin, ja jäsenet sekä kaikki 18-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät maksutta. Muilta karttamaksu on 5 €. Maksun voi suorittaa Rastilippuun tai paikan päällä MobilePaylla tai käteisellä. Karttamäärän arvoimiseksi kaikkien osallistujien pitää kuitenkin ilmoittautua etukäteen ilmoittautumistaulukkoon. Kartat jaetaan paikan päällä.

Lähtöpaikan osoite on Lääninrajankatu 7, Hyvinkää, ja maastoon saa lähteä tapahtumayönä klo 22–06. Maastosta on oltava pois klo 8 mennessä, sillä silloin frisbeegolfradat aukeavat ja rasteja aletaan kerätä pois. Harjoitus on siis suunnistettavissa vain yhtenä yönä – päiväaikaista suunnistusmahdollisuutta ei ole. Siis herätyskellot soimaan siihen aikaan kun haluaa metsään lähteä.

Ratoja on kolme, ja pituudet ovat alustavasti 8,7 km, 5,7 km sekä 2,9 km. Radoista voi myös räätälöidä oman radan. Maasto on hyväkulkuista kangasmetsää, jossa on runsaasti polkuja, ja radat ovat helpohkoja, joten ainakin lyhyin rata soveltuu lapsillekin. Ajanottoa ei ole.

Terveisin ratamestariryhmä Virpi K, Esko P ja Mia H.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *