Paukunharjun omatoimi-iltarastit 11.5.–19.5.2020

Omatoimi-iltarastit suunnistetaan seuraavaksi Paukunharjun maastossa. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Lähtöpaikkana on Paukunharjun maja (Monninlinja 213, Hausjärvi), pysäköinti majan pihaan.

Maasto on pääosin nopeakulkuista ja polkurikasta kangasmaastoa, mutta jyrkät rinteet ja supat hidastavat vauhtia. D-radan rastit ovat polkujen läheisyydessä. Käyräkarttaradoilla voi harjoitella käyrien lukemista. Pitkällä käyräradalla on pari pitkää siirtymäväliä tien yli. Radat A 6,7 km, B 5,1 km, C1 vaativa 3,0 km, C2 helppo 2,9 km ja D 2,0 km. Lisäksi käyräkartalla on 5,6 km ja 2,7 km pitkät radat. Karttojen mittakaava on 1:7500.

Rasteilla, lähdössä ja maalissa on rastiliput, heijastimet ja koodit paperilapulla. Rastit ovat maastossa 11.5.–19.5. Suunnistajan Kaupan myyntiauto on paikalla torstaina 14.5. klo 16–19.

Sekä suunnistamisessa että Suunnistajan Kaupan autolla asioinnissa on noudatettava yleisiä ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi. Radat on tarkoitettu kierrettäväksi vain yksin tai perheen kanssa, muihin ihmisiin pidetään välimatkaa ja noudatetaan hyvää käsihygieniaa. Sairaana ei tulla paikalle.

Tapahtuma on täysin maksuton. Alla on linkit PDF-karttoihin. Mikäli et pysty tulostamaan karttaa, voit noutaa kaikki rastit -kartan HyRan varaston postilaatikosta osoitteesta Noronkierto 5, Hyvinkää. Otathan vain yhden kartan/suunnistaja. Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

4 Responses to Paukunharjun omatoimi-iltarastit 11.5.–19.5.2020

 1. SP says:

  Kommenttina A-rataan ja muutenkin: Mahtavaa, että on tarjolla hyviä ratoja! Kuitenkin pieni palaute: rtm-ohjeissakin taidetaan sanoa, ettei ihan kartan reunoja tulisi käyttää rastipisteissä. Normaalisti sillä tarkoitetaan turvallisuutta, mutta tässä ongelma on, että kun itse tulostaa kartan, tulostuksessa on aina marginaali. Vaikka ne säätää kuinka pieneksi, tuossa jää kartan reunan tie pois ja esimerkiksi ysirastin ympyrä ei tulostu kokonaan.

  Ei kannata ainakaan omatoimikaudella käyttää tällaista rastien sijoittelua.

 2. Kenneth Reinikka says:

  Olet oikeassa, pahoittelen! Meni säätäminen turhan täpärälle 1:7500 mittakaavalla, muuten olisi mahtunut hyvin.

 3. Anni Karppila says:

  Hei onkohan omatoimitulospalvelussa joku ongelma tällä viikolla, ei saa tiedostoa ladattua? Ei näy muidenkaan reittejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *