Ridasjärven omatoimi-iltarastit 28.5.–3.6.2020

Kaikille avoimet ja maksuttomat omatoimi-iltarastit suunnistetaan seuraavaksi Ridasjärven kartalla. Suunnistusalueen maasto on hyvin monimuotoista talousmetsää. Kulkukelpoisuus vaihtelee huonosta hyvään. Ratasuunnittelussa on hyödynnetty myös maaston aiemmin käyttämättömiä osia eli uutta aluetta kartan itäosassa.

Alueella on useita taimikkoja sekä kuusiviljelmiä. Nämä alueet on merkitty kielletyn alueen merkinnällä (violetti), ja niille meno on ehdottomasti kielletty. Myös piha-alueille meno on kielletty. Piha-alueet on merkitty omalla värityksellä (oliivinvihreä).

Ratapituudet: A 6,8 km, B 5,5 km, C vaikea 2,8 km, C helppo 2,2 km ja D 1,5 km. Kartta on mittakaavassa 1:10000. Rastin 32 eteläpuolella on aloiteltu uutta hakkuuta, jota ei ole kartassa. Rasteilla on isot rastiliput, ei leimasimia, sekä pienet kuitunauhan pätkät. Lähtöpaikalla/maalissa on rastilippu/merkintänauha. Rastit ovat maastossa 28.5.–3.6.2020.

Pysäköinti tapahtuu Ridasjärven päihdehuoltokeskuksen lähistöllä (Kylä-Katilantie 181) karttaan merkityille alueille. Päiväaikaan pysäköinti ainoastaan tien varteen pohjoisreunalle. Illalla ja viikonloppuna voi pysäköidä myös karttaan merkityn talousrakennuksen viereen niin, että kulkua ei estetä pihatiellä eikä rakennukseen. Ajotiet on pidettävä vapaina liikenteelle. Lähtöpaikalle kuljetaan ajotietä pitkin, ei pihan poikki.

Suunnistamisessa on noudatettava yleisiä ohjeita koronaviruksen ehkäisemiseksi. Radat on tarkoitettu kierrettäväksi vain yksin tai perheen kanssa, muihin ihmisiin pidetään välimatkaa ja noudatetaan hyvää käsihygieniaa. Sairaana ei tulla paikalle.

Tapahtuma on täysin maksuton. Alla on linkit PDF-karttoihin. Mikäli et pysty tulostamaan karttaa, voit noutaa kaikki rastit -kartan HyRan varaston postilaatikosta osoitteesta Noronkierto 5, Hyvinkää. Otathan vain yhden kartan/suunnistaja. Tervetuloa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *