Sakelle ja Wertille pyöräsuunnistuksen SM-kultaa

WP_20160612_13_30_03_RichPyöräsuunnistuksen SM-keskimatka ja SM-viesti kisattiin viikonloppuna Kontiolahdella. Hyvinkäälle matkasi kaksi kultamitalia, sillä Sakari Puolakanaho ja Wertti Autio voittivat sarjansa keskimatkalla.

Sakke voitti H20-sarjan 10,25 kilometrin mittaisen radan viiden sekunnin erolla ennen Jesper Lindahlia (OK Trian). Kolmanneksi sijoittunut Miska Tervala (Rastivarsat) jäi Sakelle jo yli minuutin.

Wertti puolestaan voitti H15-sarjan (7,34 km) 45 sekunnin erolla ennen Antti-Jussi Oksaa (Tarpian Suunta) ja Ilari Haltiaa (Rajamäen Rykmentti). Wertti teki heti ensimmäiselle rastille nopeimman väliajan ja säilytti ykkössijan maaliin asti menettämättä sitä missään vaiheessa.

WP_20160612_13_17_13_RichMuita mitaleja HyRaan ei viikonloppuna tullut. Sami Friman oli H40-sarjan nelossijallaan lähellä, mutta mitali jäi reilun puolen minuutin päähän. Nelossijakin palkittiin kuitenkin plaketilla. Viestissä Ossi Aution ja Sami Frimanin parivaljakko sijoittui puolestaan H100-sarjan neljänneksi.

Viikonloppuna kisattiin muuallakin. Tampereella järjestettiin kolmipäiväinen Grano Games, jossa Erja Raiko (D60) oli ensimmäisenä päivänä sarjansa toinen ja toisena ensimmäinen, Raili Liimatainen (D60) sijoittui toisena ja kolmantena päivänä toiseksi, ja yhteispisteissä Erja oli sarjan ykkönen ja Raili kolmas. Mukana oli myös Keijo Koivula, joka oli avauspäivänä H70-sarjan neljäs mutta ei osallistunut muina päivinä.

Suunto Games puolestaan kokosi jälleen suuren joukon HyRan väkeä. Yhteistuloksissa parhaiten sijoittuivat Sanni Norrbacka (D18, kolmas) ja Salla Norrbacka (D13, neljäs), ensimmäisenä päivänä viiden joukossa olivat Eino Jokinen (H80-sarjan voitto), Hanna-Riikka Koskinen (D35-sarjan voitto), Sanni Norrbacka (D18, toinen), Heidi Strang (D60, toinen), Taisto Jakoaho (H80, 4:s) sekä Salla Norrbacka (D13, 4:s) ja toisena päivänä samaan ylsivät Salla Norrbacka (D13, toinen), Sampo Sillanpää (H40, kolmas), Janne Åberg (H40, 4:s) sekä Sanni Norrbacka (D18, 4:s).

Onnittelut SM-voittajille ja muillekin menestyjille!

Kuvat: Janne Turpiainen

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *