Seuran sisäistä koulutusta – paikat vaihtuneet

Iltarastien tulospalveluohjelman esittely ja tiivis käyttäjäkoulutus järjestetään maanantaina 20.3. klo 18–20 Hyvinkään yhteiskoululla (Uudenmaankatu 17, käynti Hyvinkäänkadun puolelta). Kouluttajana toimii Sami Friman. Tavoitteena on kerätä iltarastien tulospalveluun 5–6 hengen porukka, jonka jäsenet vuorotellen hoitaisivat tehtävää koko kesäkauden eli kukin noin neljä kertaa kesän aikana. Tällä helpotettaisiin pääjärjestäjän tehtäviä. Tervetuloa paikalle, myös muut asiasta kiinnostuneet!

HyRa järjestää oman seuraratamestarikoulutuksen maanantaina 27.3. klo 18–21 Hyvinkään yhteiskoululla (Uudenmaankatu 17, käynti Hyvinkäänkadun puolelta). Koulutus tähtää iltarastiratojen ja seuran taitoharjoitusten ratamestaritehtävien hallintaan ja on tarkoitettu kaikille ratamestaritehtäviin aikoville ja asiasta kiinnostuneille. Rohkeasti mukaan myös kaikki uudet. Kouluttajaksi on lupautunut syksyn SM-viestimme ratamestari Jussi Borgenström. Koulutus on maksuton – tervetuloa!

Lisäksi mainittakoon että korttelirastien 25.3. paikka on muuttunut. Keskus on Kaupunkisillan maauimalalla (Ahdenkallionkatu 29).

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *