Talvirasteilla ylimääräinen tapahtuma ennen iltarastikauden alkua

HyRan talvirastikauden oli määrä päättyä tänään, mutta pääsiäisen aikaan järjestetään vielä yksi ylimääräinen tapahtuma. Tämä viimeinen tapahtuma suunnistetaan edellisen tavoin Hakalassa ja pääosin samoilla rasteilla, mutta radat ovat uudet. Rasteja voi etsiä lauantaista 3.4. keskiviikkoon 7.4. asti.

Iltarastikausi alkaa heti ensi viikolla. Tapahtumat toteutetaan toistaiseksi pelkästään omatoimiversioina, mutta järjestettyihin tapahtumiin palataan rajoitusten sen mahdollistaessa. Sen jälkeenkin tapahtumista tarjotaan myös omatoimiversio aina kun luvat sen mahdollistavat. Ensimmäinen omatoimitapahtuma on Lentokentän maastossa 8.4.–14.4. HyRan jäsenille sekä kaikille 18-vuotiaille ja nuoremmille tapahtumat ovat maksuttomia (lue lisää hinnoista ja maksutavoista omatoimirastien ohjeista).

Ensimmäisen tapahtuman yhteydessä paikalla on myös Suunnistajan Kauppa, jossa voi asioida torstaina 8.4. klo 16 alkaen omatoimisesti. Huomioithan koronavarotoimet – pidä etäisyyttä muihin ja odota rauhassa, mikäli kaupassa on jo asiakkaita.

Tervetuloa suunnistamaan myös näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *