Talvirastit alkavat – tapahtumat toistaiseksi omatoimisia

HyRan Talvirastit alkavat huomenna lauantaina. Koronarajoitusten takia tapahtumat toteutetaan toistaiseksi ainoastaan omatoimisina. Kunhan rajoitukset sen mahdollistavat, Talvirasteja toteutetaan tapahtumamuotoisina lauantaisin, mutta omatoimimuotoa jatketaan sen jälkeenkin. Sprinttitapahtumia ei kuitenkaan lupiin liittyvistä syistä voi järjestää omatoimisina, joten jos rajoituksia jatketaan tammikuun jälkeen, Talvirastien aikataulu muuttuu.

Omatoimirastien puitteissa ratoja on mahdollista suunnistaa ilmoitettuna noin kahden viikon aikana vapaasti. HyRan jäsenet sekä kaikki 18-vuotiaat ja nuoremmat pääsevät maksutta, muiden on maksettava kuuden euron maksu. Lisätietoa maksamisesta ja kartan saamisesta on omatoimirastien ohjesivulla. Omatoimitapahtumissa voi käyttää omatoimitulospalvelua sekä Reittihärveliä reittien ja aikojen vertaamiseksi.

Ensimmäinen tapahtuma on 9.1.–22.1. Martissa. Radat ovat noin 9, 7, 5 ja 3 kilometrin mittaiset ja kulkevat sekä kaduilla että maastossa. Rasteilla on kuitunauhat. Kielletyt alueet on syytä palauttaa jälleen mieleen: oliivinvihreille piha-alueille ei saa mennä, pinkki vinoruudukko tarkoittaa kiellettyä aluetta, pinkit rastit kiellettyä reittiä (saa ylittää) ja paksu pinkki viiva ylityskieltoa. Myöskään latu-urilla ei saa kulkea – kunnioitetaan muitakin liikkujia.

Tervetuloa Talvirasteille!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *