Omatoimirastit

Omatoimi-iltarastit

Vuoden 2021 toteutuksesta tiedotetaan myöhemmin.

Hyvinkään Rastin iltarastit voi toistaiseksi suunnistaa myös omatoimisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että iltarastien ratoja voi suunnistaa tiettynä ajankohtana vapaasti omatoimisesti ilman ajanottoa. Rastit ja radat ovat samat kuin järjestetyissä tapahtumissa. Pääsääntöisesti omatoimimahdollisuus on iltarastitapahtuman jälkeisestä päivästä seuraavaa edeltävään päivään. Tarkistathan kuitenkin tapahtumakohtaisen aikataulun iltarastiohjelmasta, joka sisältää omatoimirastitkin.

Hinta:

  • Aikuiset: 5 €
  • Nuoret (18-vuotiaat ja nuoremmat): ei maksua
  • HyRan jäsenet: ei maksua

Maksuvaihtoehdot:

  • Rastilippu. Etsi Rastilipusta oikea tapahtuma (huom: omatoimitapahtuma, ei järjestettyä tapahtumaa). Pääset karttoihin maksettuasi osallistumisesi.
  • Tilisiirto. Tilinumero: FI16 5062 0320 1942 89. Viite: 30038. Maksa osallistuminen ja tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.
  • Liikuntaseteleiden verkkopalvelut. Etsi Hyvinkään Rasti tai Hyvinkään iltarastit. Maksa osallistuminen ja tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.
  • Maksuton osallistuminen: tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.

Karttalomake

Saat kartat täyttämällä tietosi alla olevaan karttalomakkeeseen. Mikäli maksat Rastilipun kautta, saat kartat Rastilipun kautta, joten et tarvitse lomaketta.

Karttalomakkeella saat käynnissä olevan tapahtuman kartat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen liitetiedostoina. Mikäli tapahtumia ei ole käynnissä, lomake lähettää viestin ilman karttoja.

Vuoden viimeinenkin tapahtuma on päättynyt, joten lomake on poistettu.

Täytettyjä tietoja käytetään tilastointiin HyRan tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tiedoista muodostetaan tapahtumakohtaiset koontitilastot ja tarkat tiedot poistetaan viimeistään vuoden vaihduttua.

Comments are closed.