Omatoimirastit

Omatoimirastit

Hyvinkään Rastin Talvirastit voi suunnistaa myös omatoimisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ratoja voi suunnistaa tiettynä ajankohtana vapaasti omatoimisesti ilman ajanottoa. Rastit ja radat ovat samat kuin järjestetyissä tapahtumissa. Lupiin liittyvien syiden takia sprinttitapahtumia ei voi suunnistaa omatoimisesti, mutta muiden tapahtumien ratoja voi kiertää pääsääntöisesti noin kahden viikon ajan. Tarkistathan kuitenkin tapahtumakohtaisen aikataulun alla olevasta kalenterista.

Hinta:

 • Aikuiset: 6 €
 • Nuoret (18-vuotiaat ja nuoremmat): ei maksua
 • HyRan jäsenet: ei maksua

Maksuvaihtoehdot:

 • Rastilippu. Etsi Rastilipusta oikea tapahtuma (huom: omatoimitapahtuma, ei järjestettyä tapahtumaa). Pääset karttoihin maksettuasi osallistumisesi.
 • Tilisiirto. Tilinumero: FI16 5062 0320 1942 89. Viite: 30038. Maksa osallistuminen ja tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.
 • Liikuntaseteleiden verkkopalvelut. Etsi Hyvinkään Rasti tai Hyvinkään iltarastit. Maksa osallistuminen ja tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.
 • Maksuton osallistuminen: tilaa kartat alla olevalla karttalomakkeella.

Karttalomake

Saat kartat täyttämällä tietosi alla olevaan karttalomakkeeseen. Mikäli maksat Rastilipun kautta, saat kartat Rastilipun kautta, joten et tarvitse lomaketta.

Karttalomakkeella saat käynnissä olevan tapahtuman kartat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen liitetiedostoina. Mikäli tapahtumia ei ole käynnissä, lomake lähettää viestin ilman karttoja. Viestin saapumisessa saattaa olla pieni viive käyttämästäsi sähköpostipalvelusta riippuen.

  Hinta *
  Seuran jäsen (maksuton)Nuori (maksuton)Aikuinen (6 €, tilisiirto)Aikuinen (6 €, liikuntaseteli tms.)Muu:

  Täytettyjä tietoja käytetään tilastointiin HyRan tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Tiedoista muodostetaan tapahtumakohtaiset koontitilastot ja tarkat tiedot poistetaan viimeistään vuoden vaihduttua.

  Aikataulu

  Ajankohta Maasto Kartta   Osoite Tulokset
  1 9.1.–22.1. Martti 10/-20 Talvirastit Martintalo, Martintorinkuja 2, Hyvinkää Tulokset
  2 23.1.–5.2. Hyvinkäänkylä 10/-20 Talvirastit Hyvinkäänkylän koulu, Uudenmaankatu 169, Hyvinkää Tulokset
  3 7.2.–19.2. Tapainlinna 10/-20 Talvirastit Tapainlinnan koulu, Torikatu 30, Hyvinkää  
  4 21.2.–5.3. Mustamännistö 10/-20 Talvirastit P-alue, Pajatie 4, Hyvinkää  
  5 7.3.–19.3. Vehkoja 10/-20 Talvirastit Vehkojan koulu, Männikkötie 6, Hyvinkää  
  6 21.3.–2.4. Hakala 10/-20 Talvirastit Alten Oy, Kivikonkierto 18, Hyvinkää  

  Comments are closed.