Tapainlinnan omatoimi-iltarastit 16.7.–22.7.2020

Seuraavat HyRan omatoimi-iltarastit pidetään Tapainlinnan-Tehtaansuon-Tanssikallion maastossa. Rastit viedään maastoon 16.7. aamupäivällä, ja ratoja voi suunnistaa 22.7. asti. Lähtö, maali ja pysäköinti ovat Suokadun päässä (Suokatu 75, Hyvinkää). Rasteilla on rastiliput, koodilaput ja keltaiset kuitunauhat. Lähdössä/maalissa on vain keltainen kuitunauha, jossa on merkintä L/M.

Ratoja on neljä: A 7,3 km, B 4,8 km, C 3,4 km ja D 2,2 km. Alue on suosittua ulkoilualuetta, ja Tehtaansuolta löytyy myös Hyvinkään kuuluisa Terveysmetsäpolku. Tehtaansuon lounaisosassa on tehty hakkuita uutta ulkoiluväylää varten, eikä tätä ole merkitty karttoihin. Maastossa on myös useita kulkijoiden tekemiä pienempiä polkuja, jotka puuttuvat kartasta.

Alueen itäosissa voi liikkua ratsukoita, joita kohdatessa suunnistajalta toivotaan rauhallista liikkumista. Rasteja on myös melko lähellä asutusta, joten muistutamme kaikki suunnistajia kiertämään oliivinvihreät tonttimaat riittävän kaukaa. Ratamestarin puhelinnumero, johon voi ilmoittaa mm. kadonneista rastilipuista, löytyy kartasta.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *