Vuoden 2019 johtokunta valittu

HyRan syyskokouksessa sunnuntaina 25.11. valittiin vuoden 2019 johtokunta. Erovuorossa olleista Ville Jumppanen ja Esko Kiuru eivät olleet enää käytettävissä. Sen sijaan Merja Ahokas, Janne Åberg sekä Riikka Vierimaa (varajäsen) valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle. Lisäksi uusina johtokuntaan valittiin Mia Haavisto, Jyrki Laaksonheimo sekä Marko Pietari. Myös puheenjohtaja Juha Ojanen valittiin uudelle kaksivuotiskaudelle, joka jää kuulemma viimeiseksi – sen jälkeiselle ajalle on muita suunnitelmia.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Esko Kiuru ja varatoiminnantarkastajaksi Pia Vähänen. Lisäksi hyväksyttiin talousarvio, toimintasuunnitelma ja korvausperusteet. Jälkimmäiset kaksi tiedostoa on lisätty keskustelupalstan sisäisille sivuille, jonne seuran jäsenillä on pääsy. Talousarvio ja korvausperusteet ovat pitkälti samansisältöisiä kuin vuonna 2018, esimerkiksi jäsenmaksujen suuruudet ovat ennallaan. Toimintasuunnitelmassa merkittävin muutos on nuoriso- ja valmennusvaliokuntien yhdistäminen.

Syyskokouksen jälkeen järjestettiin SM- ja EM-mitalistien kakkukahvit. Samalla muistettiin SM-mitaleille yltäneitä veteraaneja (nuoret palkittiin nuorten päättäjäisissä):

Sami Friman – SM-kultaa (pyöräsuunnistuksen sprintti)
Ritva Jakoaho – SM-kultaa (keskimatka)
Eino Jokinen – SM-hopeaa ja -pronssia
Holger Boström – SM-hopeaa
Raija Lappeteläinen – SM-hopeaa
Mikko Palomäki – SM-hopeaa
Erja Raiko – SM-hopeaa
Paavo Partanen – 2 SM-pronssia
Keijo Koivula – SM-pronssia
Jukka Niinimäki – SM-pronssia
Heidi Strang – SM-pronssia

Lisäksi luovutettiin suomenmestareiden kiertopalkinto Sami Frimanille (nuorin vuonna 2018 SM-kultaa voittanut), muistettiin Marko Pietaria aktiivisuudesta ja tutustuttiin Wertti Aution EM-karttoihin ja EM-mitaliin.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *