Yösuunnistukset jatkuvat – huolehdithan turvallisuudesta

Koronatilanteen muuttuessa ohjeistukset ja rajoituksetkin muuttuvat jatkuvasti. Keusoten tällä viikolla antaman ohjeen mukaisesti yli 20-vuotiaiden ryhmässä tapahtuva harrastustoiminta on kielletty 13.12.2020 asti. Vetoamme jäseniämme noudattamaan rajoituksia ja urheilemaan vain omatoimisesti. Seuran järjestämiä lasten/nuorten ulkoharjoituksia pyritään toistaiseksi jatkamaan, mutta tilannetta seurataan jatkuvasti.

HyRan järjestämiä yösuunnistusharjoituksia jatketaan edelleen (kyse ei ole ryhmässä tapahtuvasta toiminnasta), mutta turvallisuuteen kiinnitetään erityishuomiota. Pyydämme osallistujia kunnioittamaan alla olevia ohjeita. Jotta suunnistajat hajautuisivat pidemmälle välille, harjoitusten lähtöikkunaa on pidennetty puolesta tunnista tuntiin. Perjantaina 27.11. lähtö on auki klo 17.30–18.30 ja sen jälkeisinä kertoina klo 18.00–19.00.

Muistathan ilmoittautua ennakkoon, jotta karttoja tulostetaan oikea määrä. Toivomme ilmoittautumisia viimeistään 24 tuntia ennen tapahtumaa, mutta karttoja tulostetaan muutama ylimääräinen, joten niitä voi riittää myös mattimyöhäisille.

Ohjeet yöharjoitusten osallistujille

1. Ilmoittaudu lähdössä. Jos olet maksava asiakas, maksa osallistumismaksu järjestäjälle. Jos on ruuhkaa, odottele kauempana.

2. Ota kartta ämpäristä ja lähde maastoon. Jos on ruuhkaa, odottele kauempana. Jos haluat lukea karttaa etukäteen, ota kartta ämpäristä ja siirry sivummalle sitä tutkimaan.

3. Suunnista ratasi.

4. Ilmoittaudu maalissa ja siirry suoraan autolle. Jos on ruuhkaa, odottele kauempana. Älä analysoi paikan päällä. Näin takaat kaikille turvalliset etäisyydet, rauhan mukavaan suunnistukseen ja suunnistuksen jatkumisen myös hankalana aikana.

Ohjeet järjestäjille

  • Käytä maskia.
  • Huolehdi omalta osaltasi etäisyyksien säilymisestä.
  • Ota käsidesiä kävijöiden käytettäväksi (varastolta löytyy).

Tervetuloa suunnistamaan ja kiitos, että teet suunnistamisen mahdolliseksi myös näinä epätavallisina aikoina!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *