Talkoolaiseksi SM-erikoispitkälle

Talkoolaiseksi SM-erikoispitkälle

Hyvinkään Rasti järjestää ensi syksynä suunnistuksen erikoispitkän matkan Suomen mestaruuskilpailut. Kilpailupäivä on lauantai 18.10. Kilpailukeskus sijaitsee Hyvinkään länsipuolella, Helletorpan tilalla. Maastona on haastava Kytäjä-Usmi, tuttu jo monista arvokisoista. Alue on osittain sama kuin Kytäjä-Jukolassa 2010 ja sen vaativuus on varmasti jokaisen harrastajan muistissa. Vuodenaika antaa kilpailulle oman lisämausteensa. Päivä on syksyllä lyhyt ja sateen sattuessa maasto muuttuu entistä vaativammaksi.

Kilpailua johtaa suunnistusta monelta eri kantilta katsonut, erittäin kokenut Ari Kattainen ja ratamestariryhmää vetää mm. venloille jo ratoja laatinut Tapani Partanen. Kilpailuun odotetaan 1500 kilpailijaa, joukossa Suomen parhaimmat huippusuunnistajat.

Erilaisiin järjestelytehtäviin tarvitaan talkoolaisia. Ilmoittautuminen talkootehtäviin tapahtuu alla olevasta linkistä.

http://sdrv.ms/1aB5yY1

Kirjaa ilmoittautumisessa mihin tehtäviin ensisijaisesti toivot. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme sijoittamaan sinut haluamaasi tehtäviin.

Comments are closed.