AM-sprintti 2020

Uudenmaan ja Päijät-Hämeen avoin AM-sprintti

Hyvinkää 9.9.2020

Uudenmaan sekä Päijät-Hämeen avoin AM-sprintti kilpailtiin keskiviikkona 9.9.2020 Hyvinkäällä. Mukaan ilmoittautui 534 kilpailijaa.

Kilpailu käytiin Hyvinkäällä Hakalassa maastossa, josta ei ollut aiempaa sprinttisuunnistuskarttaa. Kilpailunjohtajana toimi Esko Kiuru ja pääratamestarina Tapani Partanen.

Kiitos kaikille talkoolaisille ja kilpailijoille!

D12- ja H12-sarjojen rastimääritevirhe

Osasta D12- ja H12-sarjojen rastimääritteitä puuttui yksi rasti. Pahoittelemme tapahtunutta! Rastimääritteissä olleen virheen vuoksi tuomarineuvosto päätti mitätöidä sarjat D12 ja H12, mutta Suunnistusliiton sääntöryhmä kumosi päätöksen, joten tulokset jäävät voimaan. Tapahtuneen virheen vuoksi näiden sarjojen osallistujat saavat osallistumismaksunsa takaisin täyttämällä tarvittavat tiedot alempana olevaan lomakkeeseen.

Ratapainatus ja mittakaava

Olemme saaneet palautetta ratapainatuksesta ja mittakaavoista. Kiitos kaikille palautetta antaneille! Saamamme palautteen mukaan karttojen tulostuslaatu ei ollut paras mahdollinen, mikä korostui hämärässä ja kosteassa kelissä. Pyrimme jatkossa tulostamaan kartat erilaisilla värisäädöillä ja käyttämään 1:3000-mittakaavaa vanhimmissa ikäluokissa.

D12- ja H12-sarjojen osallistumismaksun palautus

Rastimääritevirheen takia D12- ja H12-sarjojen kilpailijat saavat osallistumismaksunsa takaisin. Täytä suunnistajan nimi ja alue sekä tilinumero ja saajan nimi alla olevalle lomakkeelle, niin palautamme osallistumismaksun.

Lomake on poistettu 4 kk kilpailun jälkeen.

Comments are closed.