Junnuryhmä

Junnuryhmä

Junnuryhmä on tarkoitettu noin 1.–5.-luokkalaisille lapsille, jotka ovat jo oppineet suunnistuksen perustaidot. Tavoitteena on taitojen kehittäminen ja suunnistuksesta innostuminen.

Ryhmään voi ilmoittautua läpi vuoden. Tapahtumiin voi osallistua ilmoittautumishetkestä lähtien. Tervetuloa!

Kaikissa ryhmissä on uusien harrastajien kokeilumahdollisuus: voit osallistua kahteen harjoitukseen maksutta ja sitoutumatta mihinkään! Jos haluat kokeilla suunnistusta, älä täytä ilmoittautumislomaketta vaan ole yhteydessä ryhmän vetäjään, niin saat tiedon tulevista harjoituksista.

  • Ilmoittautuminen
  • Ryhmän vastuuvetäjä: Ira Kantelinen (ira.kantelinen at gmail.com, 044-5496461)

Ryhmän toiminta

Junnuryhmälle on kesäkaudella ohjattu suunnistusharjoitus kerran viikossa ja talvikaudella ohjattu saliharjoitus kerran viikossa. Myös seuran muita harjoituksia voi hyödyntää – monet niistä soveltuvat junnuryhmän tasoisille lapsille.

Kesäkauden viikoittaiset suunnistusharjoitukset järjestetään yleensä maanantaisin. HyRan Iltarasteista saa useimpina viikkoina toisen, omatoimisen harjoituksen. Talvikaudella maanantaisin pidetään saliharjoituksia, minkä lisäksi alkuvuodesta voi suunnistaa omatoimisesti Talvirasteja.

Viikkoharjoitusten lisäksi järjestetään leirejä ja halukkaat voivat myös osallistua kilpailuihin. Kannustamme osallistumaan kilpailuihin, mutta toimintaan voi hyvin osallistua, vaikka ei kilpailisi.

Ryhmä pitää juhannuksen jälkeen noin kuukauden kesätauon. Lisäksi on joulutauko, mutta muuten mahdolliset taukoviikot ovat yksittäisiä.

Osallistumismaksut

Ryhmä toimii ympärivuotisesti, ja toimintakausi vaihtuu marraskuussa (1.11.2023–31.10.2024). Osallistuminen edellyttää sekä ryhmämaksun että jäsenmaksun maksamista.

Junnuryhmän ryhmämaksu on 65 €/lapsi, ja se kattaa koko toimintakauden. Seuran jäsenmaksu on kalenterivuosikohtainen, ja vuonna 2024 se on 55 €/lapsi.

Jos ryhmään ilmoittautuu heinäkuussa tai myöhemmin, ryhmämaksu on 35 €/lapsi ja jäsenmaksu 35 €/lapsi.

Ryhmämaksu maksetaan Suomisportissa ilmoittautumisen yhteydessä. Jäsenmaksu laskutetaan erikseen helmikuussa tai jos ryhmään liittyy myöhemmin, liittymisen jälkeen.

Leirit ja kilpailumatkat laskutetaan erikseen, mutta yleensä seura tukee niitä ja osallistujan maksettavaksi jää vain osa kustannuksista. Leirien tarjonta vaihtelee ryhmittäin – osa leireistä ei vaativuutensa takia sovellu junnuryhmäläisille.

Yhdessä jäsen- ja ryhmämaksulla saa seuraavaa:

  • Seuran järjestämiä ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia ympäri vuoden
  • Osallistumismaksut kaikkiin kotimaan kilpailuihin, joissa edustaa HyRaa, paitsi rastiviikoille
  • Osallistumismaksut kotimaan ja ulkomaan viesteihin
  • Osallistumismaksut testeihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
  • Seuratukea leireille ja kilpailumatkoihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
  • Maksuton osallistuminen HyRan Talvirasteille ja Iltarasteille
  • Valmennustukea HyRaa edustamalla tulleen menestyksen perusteella
  • Maksuton osallistuminen Suunnistusliiton koulutuksiin, mikäli sitoutuu jatkamaan seuran toiminnassa

Comments are closed.