Aikuisten Suunnistuskoulu

Aikuisten Suunnistuskoulu ja Jukolakoulu 2021

Hyvinkään Rasti järjestää Aikuisten Suunnistuskoulun sekä Jukolakoulun vuonna 2021. Kurssit on suunnattu lähtötasosta riippumatta aikuisille, jotka haluavat aloittaa suunnistusharrastuksen, oppia suunnistamaan tai kehittää taitojaan. Mukaan voivat siis tulla yhtä lailla täysin vasta-alkajat kuin jo jonkin verran suunnistusta osaavatkin.

Koulut sisältävät kaksi luokassa pidettävää opetusiltaa à 2,5 h sekä ohjattuja ja omatoimisia suunnistusharjoituksia Hyvinkään Rastin iltarastien yhteydessä. Arvio ajankohdasta on, että luokkaillat voisi järjestää kenties toukokuun lopussa ja maastoharjoitukset voisi aloittaa kesäkuussa. Tarkka ajankohta selviää tietysti viranomaispäätösten perusteella. Jukolan viesti järjestetään 21. ja 22. elokuuta Rovaniemellä, sekin mikäli koronatilanne sen sallii. Täten myös Jukolakoulu ehdittäisiin järjestää. Kurssien aikataulua ja ohjelmaa tarkennetaan tilanteen edetessä.

Arkistosta näkee aikaisempina vuosina järjestettyjen koulujen ohjelmia. Tämän vuoden aikataulua ja ohjelmaa tarkennetaan tilanteen edetessä.

Kurssien vetäjänä toimii Timo Väre, timo.k.vare at gmail.com, 040-8622810.

Arkisto

Comments are closed.