Sprintticup

Hyvinkään Sprintticup 2023

Laadukkaita sprinttisuunnistustapahtumia kahden viikon välein

Kerää pisteitä ja voita palkintoja

Idea

Hyvinkään Rastin Talvirastien 2023 sprinttitapahtumat muodostavat Hyvinkään Sprintticupin. Osallistu tapahtumiin, kerää pisteitä ja voita palkintoja!

Ohjeet

Sprintticup koostuu kuudesta osakilpailusta. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Ilmoittautua voi kuitenkin Rastilipussa, jonka kautta voi myös maksaa osallistumisensa etukäteen.

Cupissa on neljä sarjaa: miehet, naiset, H14 sekä D14. 14-vuotiaiden sarjat on tarkoitettu vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneille.

Pisteitä jaetaan kaikista sprinttitapahtumista kaavalla 100 x nopein aika / oma aika. Kaavassa huomioidaan miehille nopeimman miehen aika ja naisille nopeimman naisen aika. Tapahtumissa on useita ratoja, mutta Sprintticupin pisteitä kerryttää vain tietty rata: miesten ja naisten sarjoissa A-rata (noin 3 km lyhyintä mahdollista reittiä) ja 14-vuotiaiden sarjoissa B-rata (noin 2,5 km).

Kokonaispisteisiin lasketaan jokaiselta viisi parasta tapahtumaa kuudesta – ei siis haittaa, vaikka jokaiseen ei pääsisi. Pidätämme oikeuden muutoksiin poikkeustilanteissa.

Miesten ja naisten sarjoissa Sprintticupiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, sillä pisteet lasketaan kaikille A-radan juosseille. (Mikäli et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alempana oleva lomake.) 14-sarjojen osallistujien on paikan päällä tulospalvelussa ilmoitettava osallistuvansa Sprintticupiin, jolloin heidät erotetaan tuloksissa muista B-radan juoksijoista.

Kaikkien tapahtumien lähtö on auki klo 10–11. Voit siis saapua paikalle haluamaasi aikaan.

Osallistumismaksu on 6 € per tapahtuma (18-vuotiaat ja nuoremmat: 3 €). Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla tai erilaisilla liikuntaseteleillä tai vastaavilla palveluilla (mm. Smartum, Virike, Tyky, Sporttipassi). HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Tapahtumissa on Emit-ajanotto, ja emit-kortteja voi vuokrata kahden euron hintaan.

Huomioithan muut liikkujat suunnistaessasi.

Palkinnot

 • Sarjojen voittajat: 50 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan
 • Sarjojen toiseksi parhaat: 30 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan

Osakilpailut

Hakala 14.1.2023

 • Hakalan koulu, Lehmustie 14, Hyvinkää

Parantolanpuisto 28.1.2023

 • Hämeenkadun koulu, Hämeenkatu 36, Hyvinkää

Martti 11.2.2023

 • Martintalo, Martintorinkuja 2, Hyvinkää

Keskusta 25.2.2023

 • Kipinä, Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää

Talvisilta 11.3.2023

 • Koneenkatu 8, Hyvinkää

Metsäkalteva 25.3.2023

 • Metsäkaltevan koulu, Rapakivenkuja 3, Hyvinkää

Lopputulokset

Pisteiden poistaminen ja korjaukset

Jos et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alla oleva lomake. Sen jälkeen poistamme myös jo lasketut pisteet. Tämä ei tapahdu automaattisesti, vaan pisteiden poistamisessa voi olla pieni viive. Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa virheistä pisteissä.

Jos pääsit palkinnoille, ilmoita yhteystietosi samalla lomakkeella.


  En halua osallistua Sprintticupiin. Minulle ei lasketa pisteitä. Jo lasketut pisteet poistetaan.Ilmoitan virheestä pisteissäVoitin palkinnon ja ilmoitan yhteystietoni

  Muuta
  Mikäli ilmoitat virheestä, kerro tiedot tässä.
  Jos ilmoitat yhteystietosi palkintojen lähettämistä varten, kerro tiedot tässä.


  Comments are closed.