Sprintticup

Hyvinkään Sprintticup 2024

Laadukkaita sprinttisuunnistustapahtumia läpi talven

Kerää pisteitä ja voita palkintoja

Idea

Hyvinkään Rastin Talvirastien 2024 sprinttitapahtumat muodostavat Hyvinkään Sprintticupin. Osallistu tapahtumiin, kerää pisteitä ja voita palkintoja!

Ohjeet

Sprintticup koostuu kahdeksasta osakilpailusta. Tapahtumat ovat kaikille avoimia, eikä ennakkoilmoittautumista vaadita. Ilmoittautua voi kuitenkin Rastilipussa, jonka kautta voi myös maksaa osallistumisensa etukäteen.

Cupissa on neljä sarjaa: miehet, naiset, H14 sekä D14. 14-vuotiaiden sarjat on tarkoitettu vuonna 2010 ja myöhemmin syntyneille.

Pisteitä jaetaan kaikista sprinttitapahtumista kaavalla 100 x nopein aika / oma aika. Kaavassa huomioidaan miehille nopeimman miehen aika ja naisille nopeimman naisen aika. Tapahtumissa on useita ratoja, mutta Sprintticupin pisteitä kerryttää vain tietty rata: miesten ja naisten sarjoissa A-rata (noin 3 km lyhyintä mahdollista reittiä) ja 14-vuotiaiden sarjoissa B-rata (noin 2,5 km).

Kokonaispisteisiin lasketaan jokaiselta kuusi parasta tapahtumaa kahdeksasta – ei siis haittaa, vaikka jokaiseen ei pääsisi. Pidätämme oikeuden muutoksiin poikkeustilanteissa.

Miesten ja naisten sarjoissa Sprintticupiin ei tarvitse ilmoittautua erikseen, sillä pisteet lasketaan kaikille A-radan juosseille. (Mikäli et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alempana oleva lomake.) 14-sarjojen osallistujien on paikan päällä tulospalvelussa ilmoitettava osallistuvansa Sprintticupiin, jolloin heidät erotetaan tuloksissa muista B-radan juoksijoista.

Kaikkien tapahtumien lähtö on auki klo 10–11. Voit siis saapua paikalle haluamaasi aikaan.

Osallistumismaksu on 8 € per tapahtuma (18-vuotiaat ja nuoremmat: 4 €). Maksun voi suorittaa käteisellä, kortilla tai liikuntaeduilla (mm. Smartum, Virike, Tyky, Sporttipassi). HyRan jäsenet pääsevät maksutta. Tapahtumissa on Emit-ajanotto, ja emit-kortteja voi vuokrata kahden euron hintaan.

Huomioithan muut liikkujat suunnistaessasi.

Palkinnot

 • Sarjojen voittajat: 50 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan
 • Sarjojen toiseksi parhaat: 30 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan
 • Sarjojen kolmanneksi parhaat: 20 euron lahjakortti Suunnistajan Kauppaan

Ilmoitathan, jos huomaat pisteissä virheitä. Palkinnot postitetaan pääsiäisen jälkeen niille palkituille, jotka ilmoittavat osoitteensa alla olevalla lomakkeella. Jos et ole ilmoittanut osoitetta, voit noutaa palkinnon vaunusta HyRan iltarasteilta, jotka alkavat 18.4.

Osakilpailut

Sveitsi 13.1.2024

 • Jäähalli, Vaiveronkatu 70, Hyvinkää

Hakala 20.1.2024

 • Hakalan koulu, Niinipuuntie 4, Hyvinkää

Parantolanpuisto 3.2.2024

 • Hämeenkadun koulu, Hämeenkatu 36, Hyvinkää

Tapainlinna 10.2.2024

 • Tapainlinnan koulu, Torikatu 30, Hyvinkää

Sveitsi 24.2.2024

 • Paavolan koulu, Oraskatu 7, Hyvinkää

Vehkoja 2.3.2024

 • Vehkojan koulu, Männikkötie 6, Hyvinkää

Martti 16.3.2024

 • Martintalo, Martintorinkuja 2, Hyvinkää

Keskusta 23.3.2024

 • Kipinä, Kenkätehtaankatu 1, Hyvinkää

Pistetilanne

Pisteiden poistaminen ja korjaukset

Jos et halua itsellesi laskettavan pisteitä, täytä alla oleva lomake. Sen jälkeen poistamme myös jo lasketut pisteet. Tämä ei tapahdu automaattisesti, vaan pisteiden poistamisessa voi olla pieni viive. Samalla lomakkeella voit myös ilmoittaa virheistä pisteissä.

Jos pääsit palkinnoille, ilmoita yhteystietosi samalla lomakkeella.


  En halua osallistua Sprintticupiin. Minulle ei lasketa pisteitä. Jo lasketut pisteet poistetaan.Ilmoitan virheestä pisteissäVoitin palkinnon ja ilmoitan yhteystietoni

  Muuta
  Mikäli ilmoitat virheestä, kerro tiedot tässä.
  Jos ilmoitat yhteystietosi palkintojen lähettämistä varten, kerro tiedot tässä.


  Comments are closed.