Kiintorastit

Kiintorastit

Oheisten linkkien takaa löytyy ladattavaksi karttoja Hyvinkään kiintorastiverkostosta. Kiintorasteilla on tolppa, jossa on rastin koodi. Rastit ovat kaikkien käytettävissä maksutta! Tutustuthan myös omatoimi-iltarasteihin, jotka tarjoavat omatoimisia suunnistusmahdollisuuksia vaihtelevissa paikoissa.

Rasteilla on tehty ilkivaltaa. Tolppia korjataan…

Painettuja kiintorastikarttoja on saatavana Hyvinkään Rastin postilaatikossa, joka sijaitsee osoitteessa Noronkierto 5, Hyvinkää.

Ilmoitukset kadonneista rasteista: kiintorastit at hyvinkaanrasti.fi (at = @)

MOBO-radat

MOBO-sovellus mahdollistaa suunnistamisen älypuhelimen avulla MOBO-radoilla. Lisätietoja ja ohjeita voit katsoa MOBOn verkosivuilta: http://mobo.suunnistus.fi/ Alla on HyRan MOBO-ratojen kartat, jotka löytyvät myös MOBO-sovelluksesta. Sveitsin MOBO-rata on poistettu käytöstä, sillä maasto on suunnistajille harjoituskiellossa tulevien kilpailuiden vuoksi.

  • Herunen-Noppo: päivitetään, valmistuu 8/2022
  • Hyvinkäänkylä: päivitetään, valmistuu 8/2022
  • Lepola: kuva
  • Puolimatka: päivitetään, valmistuu 8/2022
  • Tapainlinna: kuva
  • Urheilupuisto: kuva, PDF (1:3000)

Jos omistat kosketusnäytöllisen älypuhelimen, lataa ilmainen MOBO-sovellus, anna käyttäjätunnus, avaa kartta ja käy suunnistamassa rasteilla. Rasteja voi kiertää vapaassa järjestyksessä. Leimaaminen tapahtuu kuvaamalla rastin QR-koodi. Omia leimauksia voit tarkastella puhelimellasi sovelluksen myMOBO-sivulta. Lisätietoja palvelusta löytyy myös palvelun tarjoajan verkkosivuilta: http://mobo.osport.ee/

Ilmoitukset kadonneista rasteista: kiintorastit at hyvinkaanrasti.fi (at = @)

Comments are closed.