Perheryhmä

Perheryhmä

Perheryhmä on alle kouluikäisille suunnattu ryhmä, jossa lapset liikkuvat yhdessä oman aikuisensa kanssa ja harjoittelevat suunnistuksen perustaitoja sekä oppivat liikkumaan luonnossa. Ryhmän toiminta on ohjattua, mutta lapsilla tulee olla harjoituksissa oma aikuinen mukana.

Kesäkaudella toiminta koostuu viikoittaisista suunnistusharjoituksista. Harjoitukset järjestetään yleensä maanantaisin. Lisäksi järjestetään leirejä ja halukkaat voivat myös osallistua kilpailuihin. Osa Talvirastien ja Iltarastien tapahtumista sopii myös tälle ikäluokalle. Talvikaudella ohjelmassa on suunnistusharjoitusten sijaan viikoittainen saliharjoitus sekä Talvirasteja vuoden vaihduttua.

Ryhmään voi ilmoittautua läpi vuoden. Tapahtumiin voi osallistua ilmoittautumishetkestä lähtien. Tervetuloa!

Kaikissa ryhmissä on uusien harrastajien kokeilumahdollisuus: voit osallistua kahteen harjoitukseen maksutta ja sitoutumatta mihinkään! Jos haluat kokeilla suunnistusta, älä täytä ilmoittautumislomaketta vaan ole yhteydessä ryhmän vetäjään, niin saat tiedon tulevista harjoituksista.

Osallistumismaksut

Ryhmä toimii ympärivuotisesti, ja kausimaksulla saa kaikki kalenterivuoden aikana järjestettävät harjoitukset. Leirit ja kilpailumatkat laskutetaan erikseen, mutta yleensä seura tukee niitä ja osallistujan maksettavaksi jää vain pieni osuus kustannuksista.

Ryhmän kausimaksu on 60 €/lapsi, minkä lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu 50 €/lapsi. Kausimaksu koskee vain lapsia – lapsen mukana harrastavan vanhemman ei tarvitse maksaa osallistumismaksua.

Jos ryhmään ilmoittautuu heinäkuussa tai myöhemmin, kausimaksu on 30 €/lapsi ja jäsenmaksu myös 30 €/lapsi.

Yhdessä jäsen- ja kausimaksulla saa seuraavaa:

  • Ohjattuja ja omatoimisia harjoituksia läpi vuoden
  • Osallistumismaksut kaikkiin kansallisiin kilpailuihin, joissa edustaa HyRaa
  • Osallistumismaksut kotimaan ja ulkomaan viesteihin
  • Maksuton osallistuminen testeihin, tarjonta vaihtelee ryhmittäin
  • Seuratukea leireille ja kilpailumatkoihin (leirien tarjonta vaihtelee ryhmittäin)
  • Maksuton osallistuminen HyRan Talvirasteille ja Iltarasteille
  • Valmennustukea HyRaa edustamalla tulleen menestyksen perusteella
  • Maksuton osallistuminen Suunnistusliiton koulutuksiin, mikäli sitoutuu jatkamaan seuran toiminnassa

Comments are closed.