Hyvinkään Rasti hakee kesätyöntekijöitä touko-syyskuulle 2023

Hyvinkään Rasti hakee kesätyöntekijöitä vuodelle 2023. Hakuaika päättyy perjantaina 14.4.2023.

Olemme saaneet OP:lta Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjan kautta tukea kesätyöntekijöiden palkkaamiseen. Tuki on tarkoitettu 15–17-vuotiaille nuorille. Myös yli 17-vuotiaat voivat hakea töitä. Tällöin HyRa rahoittaa palkan itse ilman OP:n tukea.

Kesätyö koostuu seuraavista tehtävistä:

  • Iltarastitehtävät, muun muassa ratojen suunnittelu sekä tapahtumien toimitsijatehtävät
  • Lasten harjoitusten tehtävät, muun muassa harjoitusten ja leirien suunnittelu sekä ohjaaminen harjoituksissa ja leireillä
  • Kiintorastitehtävät, muun muassa kiintorastistojen ja MOBO-ratojen suunnittelu sekä purkaminen ja rakentaminen maastossa

Työntekijät voivat itse vaikuttaa siihen, kuinka paljon he tekevät töitä minkäkin kokonaisuuden parissa, kunhan kaikki tehtävät tulevat tehdyksi.

Työtä voi tehdä toukokuusta syyskuuhun. Tarkemmat työajat sovitaan kunkin kesätyöntekijän kanssa henkilökohtaisesti.

Tehtävistä maksetaan palkkaa 600 €/hlö. Työaika on yhteensä 60 tuntia.

Työntekijöiltä edellytetään hyvää suunnistustaitoa (suoriutuu itsenäisesti noin 15-vuotiaille tarkoitetuista suunnistusradoista). Työntekijöiden valinnassa huomioidaan lisäksi seuraavat seikat:

  • Hakemus ja haastattelu
  • Motivaatio
  • Henkilön käytettävyys kesän aikana
  • Kykeneminen itsenäiseen työskentelyyn
  • Mahdollinen aiempi kokemus ratojen suunnittelusta tai lasten ohjaamisesta luetaan eduksi
  • Lajin ohjelmistojen (Condes, Navisport) hallinta luetaan eduksi

Lisäksi valinnoissa huomioidaan kaikkien tehtäväkokonaisuuksien tuleminen katetuiksi.

Hakijoilta ei edellytetä Hyvinkään Rastin jäsenyyttä tai Hyvinkäällä asumista, mutta monet tehtävät sijoittuvat Hyvinkäälle, joten käytännössä henkilön on asuttava lähialueella. Osa työtehtävistä on kuitenkin paikkariippumatonta eli mahdollista tehdä missä vain.

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen kesatyot at hyvinkaanrasti.fi. Saat vahvistusviestin, kun hakemus on tullut perille. Viimeinen hakupäivä on perjantai 14.4.2023. Valinnat palkattavista henkilöistä tekee seuran johtokunta.

Lisätietoa saa tarvittaessa HyRan puheenjohtaja Mia Haavistolta (yhteystiedot). Kesäduuni OP:n piikkiin -kampanjasta ja muista sen kautta avoimista kesätyöpaikoista saa lisätietoa OP Uusimaan sivuilta.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *