Kolme päivää SM-viestiin

Ryhmä 2:n SM-viestiin Hausjärven Nyryyn on ilmoittautunut määräaikaan mennessä kaikkiaan 262 joukkuetta. Kaikissa sarjoissa on kolme osuutta, joten kilpailijoita viikon päästä suunnistettavassa kisassa on yhteensä 786. Eniten joukkueita on H50-sarjassa (31) ja H35-sarjassa (30). Helsingin Suunnistajilla on eniten joukkueita eri sarjoissa, yhteensä 19. Keravan Urheilijoiden suunnistajat puolestaan tavoittelevat mestaruuksia 10 joukkueella.

Kilpailupaikalle saapumisen navigointiosoite on Kalliontie 576, Hausjärvi. Osoitteeseen on opastus teiden 290 ja 2894 risteyksestä sekä Oitista tieltä 1471. Teiden kunnon takia myös Lahden suunnasta tulevien suositellaan tulevan Hikiän kautta. Navigointiosoitteesta pysäköintiin on matkaa noin 3 km. Pysäköinti on kilpailukeskuksen välittömässä läheisyydessä pelto- ja tienvarsipysäköintinä. Pysäköintimaksu on 5 euroa. Pysäköintilippu tulee lunastaa kilpailukeskuksen infosta.

Muistutamme kilpailijoita tutustumaan kilpailuohjeisiin ennakkoon. Kilpailupaikan palvelut selviävät kilpailukutsusta ja kilpailuohjeista. Tervetuloa!

Kisasivut
Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *