lltarastit jatkuvat sekä tapahtumamuotoisina että omatoimisina

HyRan iltarastit jatkuvat tästä viikosta alkaen sekä tapahtumamuotoisina että omatoimisina. Torstaisin järjestetään perinteinen iltarastitapahtuma, jonne kuka tahansa voi tulla suunnistamaan. Radoilla on ajanotto (myös ilman aikaa voi kulkea). Lähtö on auki joka viikko klo 16.30–19.00. Iltarastisivulla on täysi ohjelma.

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi emit-kortteja ei vuokrata, vaan ajanoton edellytyksenä on oma emit-kortti. Muista toimenpiteistä tiedotetaan myöhemmin.

Järjestettyjen tapahtumien lisäksi HyRa tarjoaa omatoimimahdollisuuden aina kun luvat sen mahdollistavat. Ratoja voi siis kiertää ilmoitettuna ajankohtana vapaasti oman aikataulun puitteissa. Pääsääntöisesti omatoimimahdollisuus on perjantaista keskiviikkoon, mutta tapahtumakohtaista vaihtelua voi olla. Iltarastisivun kalenteri sisältää aikataulun.

Tämän viikon iltarastit suunnistetaan Paukunharjussa. Varsinainen iltarastitapahtuma on torstaina 23.7., minkä jälkeen ratoja voi suunnistaa omatoimisesti perjantaista 24.7. keskiviikkoon 29.7. asti. Paukunharjun mäkialueelle on suunniteltu neljä suunnistusrataa sekä kolme pyöräsuunnistusrataa. Pyöräsuunnistusradat kuuluvat myös Miry-Cupiin.

Seuraavalla viikolla iltarastit järjestetään 30.7. Usmissa vuoden 2022 SM-keskimatkan viereisessä maastossa. Ratamestarina toimii SM-kisojen pääratamestari Ari Kattainen, ja käytössä on Arvo Paulinin tänä vuonna päivittämä kartta. Iltarastit ovat mainio treeni SM-kisoihin, mutta myös helpompia ratoja on tarjolla.

Tervetuloa HyRan iltarasteille – niin järjestettyihin tapahtumiin kuin omatoimisesti!

Bookmark the permalink.

One Response to lltarastit jatkuvat sekä tapahtumamuotoisina että omatoimisina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *