AM-sprintti lopullisesti paketissa

HyRa järjesti noin kuukausi sitten Uudenmaan ja Päijät-Hämeen AM-sprintin. Kilpailun palaute- ja jälkipyykkitilaisuus järjestettiin muutama päivä sitten, ja paikalla kilpailua perkaamassa oli kymmenkunta seuralaista.

Kokonaisuutena kilpailu onnistui hyvin, mutta kaikki ei sujunut täydellisesti. Järjestelyissä tehtiin erilaisia huonoja valintoja ja suoranaisia virheitä, jotka vaikuttivat kilpailuun, joskin niistä useimpien vaikutus oli vain pieni. Havaittujen kehityskohteiden taustalla oli kaksi klassista perimmäistä tekijää: tiedonkulku ja aikataulutus. Lähes kaikki järjestelyiden ongelmat johtuivat jommastakummasta tai molemmista tekijöistä. Palautetilaisuuden myötä kehityskohteet on nyt käyty läpi, ja seuraavalla kerralla vastaavat tekijät vältetään.

Vaikka HyRa on järjestänyt kilpailuita aktiivisesti, AM-sprintti oli ensimmäinen seuran järjestämä sprinttikilpailu pitkään aikaan. Kilpailu onnistui joka tapauksessa kokonaisuutena, ja kisan kokemusten myötä seuraavista HyRan sprinttikilpailuista tulee varmasti entistä laadukkaampia!

Kiitämme vielä kaikkia kilpailijoita, talkoolaisia, palautetta antaneita, kilpailualueen asukkaita ja muita kilpailuun myötävaikuttaneita!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *