Toimenpiteitä koronaviruksen leviämisen estämiseksi

Koronaepidemia vaikuttaa myös HyRan toimintaan. Johtokunta on päättänyt, että seuran syksyn saliharjoitusten alkua lykätään. Nuorten juoksutekniikkavuoron aloitus siirretään joulukuun alkuun ja tilannetta tarkastellaan uudestaan lähempänä ajankohtaa, muut vuorot aloitetaan vasta vuoden 2021 puolella, jos olosuhteet sen silloin sallivat.

Ulkona pidettäviä harjoituksia jatketaan. Näitä ovat lasten yöharjoitukset sekä kaikille avoimet yösuunnistusharjoitukset, jotka alkavat tällä viikolla. Yösuunnistuksissa on tuttuun tapaan 30 minuutin lähtöikkuna, mikä minimoi kontaktit. Lisäksi lasten tiistaisen saliharjoituksen tilalla järjestetään ulkoharjoituksia.

Ulkoharjoituksissa kaikkien, jotka eivät itse urheile, tulisi pitää maskia koko harjoituksen ajan. Ulkopuolisten ei suositella tulevan paikalle lainkaan. Siinä tapauksessa että esimerkiksi lasten huoltaja kuitenkin tulee paikalle, tapahtuman ajan on pidettävä maskia.

Marraskuulle suunniteltu Vierumäen-leiri mitä todennäköisimmin perutaan, ja lasten/nuorten kauden päättäjäiset todennäköisesti lykätään ensi vuoden puolelle. Syyskokouksen peruminen ei sen sijaan ole vielä suunnitelmissa.

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *