Ilmoittaudu nuorisotoimintaan kaudelle 2022

Ilmoittautuminen HyRan lasten ja nuorten toimintaan kaudelle 2022 on alkanut. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen on auki läpi vuoden, eli toimintaan voi liittyä myös kesken kauden. Harjoituksiin voi osallistua ilmoittautumishetkestä alkaen, eli jos haluat osallistua toimintaan heti tammikuun 2022 alusta lähtien, ilmoittauduthan joulukuun 2021 aikana. (Hippo-suunnistuskoulusta tiedotetaan lisää myöhemmin.)

Ryhmäjako on ennallaan. Perheryhmässä alle kouluikäiset voivat tutustua lajiin yhdessä oman huoltajansa kanssa. Junnuryhmä on kouluikäisille suunnattu jatkoryhmä, jossa kehitetään jo hankittuja perustaitoja. Karttamerkkien kaltaiset perusteet olisi siis hyvä jo osata, mutta ryhmään on osallistunut myös lapsia ilman aiempaa kokemusta lajista. Junnuvalmennusryhmä puolestaan on tarkoitettu noin 11–13-vuotiaille, jotka kilpailevat aktiivisesti ja haluavat kehittyä lajissa.

Nuorten harrasteryhmä on suunnattu nuorille, jotka haluavat harrastaa mukavaa lajia ilman erityisiä menestystavoitteita. Valmennusryhmässä tavoitteellisesti valmentautuvat voivat kehittää taitojaan kohti yksilöllisiä tavoitteitaan.

Näiden ryhmien lisäksi tarjontaan kuuluu pyöräsuunnistusryhmä, jossa monenikäiset lapset ja nuoret voivat tutustua lajiin omalla tasollaan. Karttamerkit ja vastaavat perustaidot olisi hyvä hallita, mutta ryhmään voi ilmoittautua ilman aiempaa kokemusta pyöräsuunnistuksesta. Pyöräsuunistusryhmään kuuluvat voivat halutessaan ilmoittautua myös johonkin seuran muista ryhmistä.

Kausimaksu vaihtelee 60–65 eurossa ryhmästä riippuen paitsi pyöräsuunnistusryhmällä (30 €) ja valmennusryhmällä (120 €). Kausimaksun lisäksi tulee maksaa seuran jäsenmaksu, joka on 20-vuotiaille ja nuoremmille 50 €. Nämä maksut kattavat muun muassa kaikki oman ryhmän harjoitukset, kansallisten kilpailuiden kilpailumaksut (pyöräsuunnistusryhmässä koskee ainoastaan pyöräsuunnistuskilpailuita) ja Talvirastien ja iltarastien osallistumismaksut. Leireille sekä seuran järjestämille kilpailumatkoille voi olla omavastuu, mutta yleensä seura tukee näitäkin rahallisesti merkittävästi.

Tarkempaa tietoa ryhmistä on kunkin ryhmän esittelysivulla, joihin yllä on linkit. Myös ryhmien vetäjiin voi tarvittaessa olla yhteydessä. Tervetuloa mukaan HyRan nuorisotoimintaan!

Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *